• DOLAR 32.317
  • EURO 34.672
  • ALTIN 2409.899
  • ...
Bağlar Belediyesi tahrip olan sokakta yenileme çalışması yapacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mevlana Halit Mahallesi 402. sokakta bulunan Doğu Yapı Camii’nde cuma namazını kılan Beyoğlu, namaz sonrasında sokak sakinlerinin taleplerini dinledi.

Beyoğlu, kendisine iletilen sorun ve taleplerle ilgili pratik çözüm geliştirmek için belediyenin ilgili birimlerine talimatlar verdi. Esnafların işyerlerini gezerek taleplerini dinleyen, sokakta karşılaştığı vatandaşlarla sohbet ederek belediye hizmetleriyle ilgili durum değerlendirmesi yapan Beyoğlu’na mahalle sakinleri sokağın tahrip olmasından duydukları rahatsızlığı dile getirdi.

Telefonla ilgili birimleri arayan Beyoğlu, kaldırımlar başta olmak üzere sokağın en kısa zamanda yenilenerek ulaşım ve yaya geçişleri için elverişli hale getirilmesini istedi.

Bazı vatandaşlar otobüs duraklarındaki özel araç işgallerinden dert yandı, kimisi de kaldırımlara eşya bırakılmasının görüntü kirliliği oluşturduğunu dile getirdi. Beyoğlu, iletilen sorunlarla ilgili kendi sorumluluk alanına girenlerle ilgili gerekli tedbirlerin alınacağını, diğer kurumları ilgilendiren sorunların çözümü için de yine ilgili birimlerle görüşeceğini kaydetti. (İLKHA) 









Bu haberler de ilginizi çekebilir