• DOLAR 32.259
  • EURO 34.698
  • ALTIN 2400.348
  • ...
İSPARK borç batağında! Genel Müdür Hakan Orhun istifa etti!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun yönetimindeki İstanbul'da Trafik, ulaşım arızaları, zam haberleri vatandaşların çilesi bitmek bilmiyor. Son yıllarda İSPARK yaptığı fahiş zamlarla gündemden düşmezken başa gelen her gelen genel müdür görevi bırakıyor. İSPARK Genel Müdürü Hakan Orhun sağlık sorunlarını gerekçe göstererek görevinden istifa etti.

BORÇ BATAĞINDA 
Yapılan onlarca zama rağmen borç batağının içerisinde bulunan İSPARK'a genel müdür dayanmıyor. Bu istifa ile birlikte 2019’dan bu yana İSPARK’tan 3. genel müdür istifa etmiş oldu.

SAĞLIK SORUNLARINI GEREKÇE GÖSTERDİ 
İSPARK Genel Müdürü Hakan Orhun sağlık sorunlarını gerekçe göstererek görevinden istifa etti.

Çalışanlara veda mesajı gönderen Orhun mesajında şu açıklamada bulundu; 

"Değerli çalışma arkadaşlarım, bugün maalesef İSPARK’ta son günüm. İstanbul’u daha da yaşanabilir bir şehir yapan çok önemli bir şirketin bir parçası olmak benim için gurur vericiydi. Pandemi sonrası bir çok zorluğun hep beraber üstesinden geldik. Zor bir iş alanında inanılmaz emek veren çalışanlarla aynı gemide olmak benim için çok büyük bir ayrıcalıktı. Şirketimizi çok daha iyi noktaya hep beraber getirdik. Bunun gururuyla aranızdan ayrılıyorum ve İSPARK’ın gelecekte daha da iyi bir noktaya geleceğinden de şüphem yok. Azminiz, enerjiniz, güleryüzünüz İSPARK’ı çok daha güzel yerlere taşıyacak ve 16 milyona daha da yaşanır bir İstanbul yaratacaktır.

İSPARK Genel Müdürü görevimden maalesef bazı sağlık sorunlarım nedeniyle ayrılıyorum. Bu zor bir veda mesajı oldu benim için. Her birinize, hem eski genel müdürünüz olarak hem de 16 milyonun bir parçası olarak teşekkür ederim. İyi ki varsınız."

İSPARK İFLASIN EŞİĞİNDE 
Sayıştay 2021 yılı mali denetim raporunda İSPARK'a ilişkin hazırlanan bölümde kurumun borç batağında olduğu ortaya çıkmıştı.  Megakentin birçok noktasında otoparkları bulunan, bazı ana arterlerde de ücretli park hizmeti sunan İSPARK'ın geçtiğimiz yıl 21 milyon 724 bin lira zarar ettiği tespit edildi. 

Bu haberler de ilginizi çekebilir