• DOLAR 32.995
  • EURO 35.801
  • ALTIN 2528.57
  • ...
Malatya Umut Kervanı 2 aylık faaliyet raporunu açıkladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Malatya Umut Kervanı Derneği, bu yılın temmuz ve ağustos ayına ait faaliyet raporunu açıkladı.

Yaptıkları yardım çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Sağlık, Malatya Umut Kervanı Derneği olarak iki aylık dönemde kentte deprem bölgelerindeki 730 aileye hayırseverlerin bağışlarıyla 732 bin 750,00 TL değerinde gıda ve giyim yardımında bulunduklarını söyledi.

Sağlık, ayrıca hayırseverlerin bağışladığı 15 adet sadaka, akika ve adak kurbanlarını vekalet yoluyla İslami kurallara göre kesip ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdıklarını ifade etti.

Derneklerine bağışta bulunanlara teşekkür eden Sağlık, "Daha çok muhtaç aileye umut olabilmemiz için hayırseverlerin desteklerinin devamını bekliyoruz." diyerek şu ayeti kerimeyi paylaştı:

"Rabbimiz Kur'an-ı Kerim'de şöyle buyuruyor; "Sana neyi infak edeceklerini sorarlar. De ki: Hayır olarak infak edeceğiniz şey, anne-babaya, yakınlara, yetimlere, yoksullara ve yolda kalmışadır. Hayır olarak her ne yaparsanız, Allah onu şüphesiz bilir." (Bakara-215)

Dernek Başkanı Sağlık, hayırseverlerin bağış için derneğe ait 0 553 703 0924 nolu telefondan kendilerine ulaşarak yapacakları bağış ve yardımlar hakkında bilgi alabileceklerini ifade etti. (İLKHA) 

 

 

 



Bu haberler de ilginizi çekebilir