• DOLAR 32.507
  • EURO 34.797
  • ALTIN 2444.034
  • ...
95 yaşındaki nine yardım bekliyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Çocuklarının kendisine bakmadığını söyleyen 95 yaşındaki Hatice Nine, kendisine uzanacak yardım elini bekliyor.


95 yaşında olduğunu ve çocuklarının kendisine bakmadığını söyleyen Hatice Nine, "100 yaşına girmeme 5 yıl kaldı. Ben bu yaşta burada tek başımayım, bizleri buradan da çıkaracaklar. Bizlere başımızı sokacak bir yer vermeliler. Hiç kimsem burada yok" dedi.


Bir aydır konteynırda tek başına kalıyor
Kızlarının evine gittiğini ancak onların da kendisine bakmadığını söyleyen 95 yaşındaki nine, "Çocuklarım beni kızlarımın evine gönderdiler. Gaziantep'teki damadımın evine gittim, bana 'Kalk seni Van'a götürüp gezdireyim' dedi. 15 gün orada kaldım beni getirdi. Buradaki Aynur adlı kızımın evine bıraktı. Bu kızımın kocası da beni evde istemedi. Daha sonra beni buraya getirdiler bir aydır da burada tek başıma kalıyorum" ifadelerini kullandı.


"Allah bizim için ne yazmışsa ona razıyız"
"Cenabı Allah hakkımızda ne yazmışsa o olacak" diyen Hatice Nine, "Allah bizim için ne yazmışsa ona razıyız. Yetkililerden başımı sokabileceğim bir yer istiyorum. Allah rızkımızı elbette verecektir. Ayaklarım da tutmuyor. Tekerlekli sandalyem var. Onunla bazen geziyorum" dedi.


Yardım bekliyor!
Konteynır kentin kaldırılacağını hatırlatan Hatice Yağız Nine, "Şimdi buranın da kapatılacağı söyleniyor. Bu yaştan sonra nereye gideyim. Yetkililerden ve hayırseverlerden bana yardım eli uzatmalarını ve barınabileceğim bir yer vermelerini istiyorum" diye konuştu. (Murat Dalgın-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir