• DOLAR 33.982
  • EURO 37.725
  • ALTIN 2728.385
  • ...
İlk kez resmi olarak düzenlenen ayak tenisi turnuvasının finali yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Battalgazi Belediyesi tarafından Ayak Tenisi İl Temsilciliği destekleriyle düzenlenen Ayak Tenisi Turnuvası’nda final maçları yapıldı.

30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında oynanan final karşılaşmasında Altay Spor Kulübü şampiyon olurken, şampiyonluk maçını izleyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Gençlerimizin spor branşlarındaki başarıları önemli. Bizde farklı spor dallarına teşvik ederek Malatya’mızı her dalda temsil etmeyi amaçlıyoruz.” dedi.

Battalgazi Belediyesi ön kısmında yapılan turnuvada takımlar kıran kırana mücadele etti. 12 takımın katıldığı turnuva sonunda finalde Altay Spor Okulu ile Orduzu Spor karşılaştı. Final maçı çekişmeli geçerken karşılaşma sonunda Ayak Tenisi Turnuvası şampiyonu Altay Spor Okulu oldu. Bir hafta süren turnuvada şampiyon olan Altay Spor Okulu Malatya’yı Türkiye Şampiyonası’nda da temsil edecek.

Turnuvada 1. olan Altay Spor Okulu’na 4 bin TL, 2. olan Orduzu Spor’a 3 bİn TL,  3. olan Orduzu FK takımına ise 2 bin lira ödül verildi.

Ödülleri Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Çolak ve Türkiye Futbol Federasyonu Bölge Müdürü Işılay Çalışkan verdi.

Final maçını izleyen Battalgazi Belediye Başkanı Güder, belediye olarak gençleri spor aktivitelerine yönlendirmeye devam edeceklerini ifade etti. (İLKHA) 





Bu haberler de ilginizi çekebilir