• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
SON DAKİKA
Türkiye Aile Birliği Başkanı Çevik'ten Peygamber Sevdalıları Uşak Derneği'ne ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiye Aile Birliği Başkanı Adem Çevik, Uşak'ta halkın maddi ve manevi sorunlarının çözümü için gerçekleştirdiği ayni ve nakdi yardımlar, kültürel etkinlikler, seminerler, kitlesel etkinlikler, açıklamalar, sosyal çalışmalar gibi birçok alanda çalışmalarını yürüten Peygamber Sevdalıları Derneği'ni ziyaret etti.

Türkiye Aile Birliği'nin Başkanı Adem Çevik'i, Peygamber Sevdalıları Uşak Derneği Başkanı Servet Demir karşıladı.

Ziyarette, son dönemde yaygınlaştırılarak meşrulaştırılmaya çalışılan sapkın fikir ve ideolojilere karşı nelerin yapılabileceği konuşuldu.

Türkiye Aile Birliği'nin çalışmalarını Dernek Başkanı Demir'e anlatan Çevik, derdi İslam ve Allah rızası olan her kesimin sapkın fikirlere karşı ortak zeminde buluşmaları gerektiğini belirtti.

Çevik, "Hedefimiz gerek insani sömürü gerek yalnızlık ve çaresizlik gerek güvenlik gerek özürlülük gerek bağımlılık gerek toplumsal uyuşmazlıklar gerek farklı zulüm ve sapkınlıklara karşı insanlık tarihinde bulunabilmiş en güvenli çözümün yani 'ailenin' ve 'akrabalık dayanışma döngülerinin' şehvet terörü ile yok edilmesine itiraz etmektir. Tarihin tüm zamanlarında eşcinseller her toplumda var olagelmişlerdir. Fakat bu zamana kadar hiçbir devlet, toplumunu kanuni yaptırımlarla eşcinsel beğenisi ve ahlakı seviyesinde formatlamayı düşünmemiştir. Toplumun, ahlakın dışlandığı bir 'şehvetperestlik' üzerinden formatlanmasına itiraz ediyoruz." dedi.

Demir ise, hedef tahtasına oturtulan aile kurumunun insanoğlu ve İslam'daki yerinin önemine vurgu yaparak bu kurumu asla sapkınlara yedirtmeyeceklerini söyledi.

Demir şunları ifade etti:

"Müslüman bir toplum olarak temel vazifemiz fıtrata uygun bir insanlığın oluşmasını temin edecek bir düzeni oluşturmaktır. Aile toplumun da devletin de en temel yapı taşıdır. Bütün insanlık için çok önemli bir yere sahip olan aile kurumunu korumak için gerekli yasal düzenlemeleri yapmak, LGBT lobilerine karşı uyanık olmak; siyasilerin, devletin görevi olduğu kadar toplum olarak bizlerin de görevidir. Seçimler öncesi verilen sözler bir an önce yerine getirilmeli kendi toplum ve kültür yapımıza uygun kanunlarla aile kurumu koruma altına alınmalıdır."

Ziyaret, karşılıklı fikir alışverişleri, çalışmalarda başarı temennileriyle son buldu. (İLKHA)






Bu haberler de ilginizi çekebilir