• DOLAR 32.236
  • EURO 34.961
  • ALTIN 2412.192
  • ...
​​​​​​​HÜDA PAR Mersin Milletvekili Dinç, Umut Kervanı'nı ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İhtiyaç sahibi kişilere yönelik gıda, ayni ve nakdi yardımlarda bulunan Umut Kervanı, depremin ilk anından bu yana deprem bölgesindeki çalışmalarını sürdürüyor.

Hayırseverlerin destekleri doğrultusunda toplanan yardımların dağıtıma hazır hale getirilmek üzere paketlendiği aşamada Umur Kervanı’nı ziyaret ederek yardım dağıtımı hususunda yetkililerden bilgi alan HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, yapılan çalışmalarda Allah rızasının gözetilmesi durumunda tüm zorlukların üstesinden gelinebileceğini söyledi.

Dinç, karşılıksız bir şeklide yaptıkları yardım çalışmalarından ötürü Umut Kervanı yetkili ve gönüllülerine teşekkür etti.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Dinç, "2 gündür Malatya'mızı geziyoruz. Köyleri gezdik, depremden etkilenen vatandaşlarımızla görüştük, sorun ve sıkıntılarını dinledik. Bugünde depremin ilk gününden şimdiye kadar aynı aşk ve heyecanla çalışmalarını sürdüren, halkın sıkıntılarına çare olan, kırılan kanatlarına merhem olmaya çalışan Umut Kervanımızı ziyaret ettik. Elhamdülillah halen de canhıraş bir şekilde çalışıyor, vatandaşların gıda ihtiyaçlarını karşılıyor. İnsanların evlerinde, çadırlarında veya konteynerlerinde sıcak yemek yemeleri için halen bir gayret içerisindedirler. Bu yönüyle kendilerini tebrik ediyoruz. Rabbim gayretlerini arttırsın. Allah bu tür yardım kuruluşlarının eksikliğini göstermesin." ifadelerini kullandı. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir