• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
"THY, Avrupa'nın en iyi havayolu"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL-Bingöl Havalimanı yetkilileri, kentte çalışan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi.

 

Daha yeni uçuşlara açılan Bingöl Havalimanıyla ilgili, THY Satış Müdürü Kuddusü Demir tarafından basını bilgilendirme toplantısı yapıldı.

 

"THY, Dünya'nın en çok ülkeye uçan havayolu unvanına sahip"

Kuddusi Demir, Türk Hava Yolları'nın 2013 yılında da Avrupa'nın en iyi havayolu seçildiğini ve Dünya'nın en çok ülkeye uçan havayolu unvanına sahip olduğunu ifade etti.

 

Bingöl-İstanbul seferleri

Demir, "Haftada 3 gün olarak uygulanan Bingöl-İstanbul (Atatürk Havalimanı) seferimiz ortalama yüzde 95 dolulukla gerçekleştirilmekte olup Bingöllülerin yoğun talebini karşılamak için Ekim ayı itibari ile bu hattımızdaki uçuşlarımızı haftada 3 seferden 5 sefere çıkarmayı planlıyoruz." ifadelerini kullandı.

 

"Bingöl'den direkt Ankara seferleri düşünülüyor"

"Bingöl'den direkt Ankara seferleri planlaması tamamlanmak üzere olup haftada 3 sefer olarak planlanan uçuşların 19 Eylül 2013 itibari ile başlatılması düşünülmektedir" diyen Demir, "Ayrıca Bingöl'ün İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanına olan yoğun taleplerini de karşılamak için bu hat (Bingöl-Sabiha Gökçen) seferinin konulması için ise hazırlıklar yürütülmektedir." diye konuştu.

 

"44 TL Kampanyası!"

Kış planını yazdan yapan yolcuların Türk Hava Yolları ile 44 TL'ye bilet alma fırsatının bugün başladığını belirten Demir, "Bir hafta sürecek bu kampanyayla yolcularımız internet üzerinden tek yön biletlerini 44 TL'ye alabileceklerdir. Detaylı bilgi thy.com'dan, 4440849 nolu telefondan veya satış ofislerimizden alınabilecektir." şeklinde konuştu.

 

Biletlerin satış ve seyahat dönemleri ise şöyle:

 

Satış dönemi: 27 Ağustos 2013 - 1 Eylül 2013. Seyahat dönemi ise 1 Aralık 2013 - 31 Mart 2014. (Nihat Kanat-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir