• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Sıcak havalarda insanlar serinlemek için bahçeleri tercih ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Ağrı Merkeze yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta bulunan bahçeler vatandaşların yaz mevsiminde tercih ettiği noktalar arasında yer alıyor.

Ağrı Yazıcı Barajı yolu üzerinde bulunan bahçelerde suyun kenarına, ağaçların içine kurulan çardaklarda Ağrılılar aileleri ile birlikte güzel vakit geçiriyor.

Dinlemek için bahçeye geldiklerini belirten İsa Aktaş, "Hava çok sıcak bizde arkadaş ile birlikte buraya bir çay içmeye geldik. Şuan soğuk suya ayaklarımızı koymuşuz çok güzel, etraf ağaçlık çok serin." dedi.

İstanbul'dan Ağrı'ya geldiklerini sıcaklardan dolayı serinlemek için burayı tercih ettiklerini belirten Eylül Koç, "İstanbul'dan Ağrı'ya geldim yakınlarımın yanına. Kentin havası çok sıcak serinlemek istedik ailece. Burası çok güzel doğa ile iç içesiniz gerçekten. Burası doğaya zarar vermeden yapılmış. İstanbul'da böyle yerler bulmak çok zor." ifadelerini kullandı.

İşletme yetkilisi Sabahattin Karadağ ise şunları söyledi:

"Gerçekten havalar bunaltıcı halde, insanlar serinlemek için bu tarz yerler çok tercih ediyorlar. Çalıştığımız için sıcak havada zorlanıyoruz ama müşterilerimiz uğradıkları için çalışmamız iyi geliyor bize. Böyle bir hizmeti sunuyor olmamız kentimiz için ayrıca mutluyuz." (İLKHA)

 

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir