• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Gaziantep Umut Kervanı tarafından düzenlenen kermese halktan yoğun ilgi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep Umut Kervanı tarafından yetimler, fakirler, muhtaç aileler, öğrenciler ve depremzedelerin yararına düzenlenen kermese halktan yoğun ilgi.

Kentteki fakir ve muhtaçlara yıl içerisinde çeşitli yardımlarda bulunan, binlerce kişiye ayni ve nakdi yardımların yanı sıra kırmızı et, gıda, giyim ve ev eşyası yardımı dağıtan Gaziantep Umut Kervanı, düzenlediği kermeslerle de ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmeye ve onlara umut olmaya devam ediyor.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da düzenlenen kermesin gelirleri yetimler, fakirler, muhtaç aileler, öğrenciler ve depremzedelerin yararına kullanılacağı belirtildi.

Gaziantep Umut Kervanı tarafından fakir ve muhtaç aileler ile ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına 18, 19 ve 20 Ağustos tarihlerinde Şahinbey ilçesinde bulunan 100. Yıl Parkı'nda gerçekleştirilen kermese halktan yoğun ilgi görüldü.

Yoğun ilginin olduğu görülen kermese katılan halk ise, kermeste satılan ürünlerin normal fiyatlarından da daha uygun olduğu ifade ederek bu gibi hayır faaliyetlerinin devamlı yapılması gerektiğinin altını çizdi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir