• DOLAR 33.982
  • EURO 37.725
  • ALTIN 2728.385
  • ...
Kur’an-ı Kerim'i güzel okuma yarışmasında bölge birincisi olan öğrencinin hedefi Türkiye birinciliği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyanet İşleri Başkanlığınca hafızlık öğrencilerinin motivasyon ve özgüvenlerini arttırmak, bilgi ve beceri düzeylerini sınamalarını sağlamak ve birbirleriyle kaynaşma ve tanışma fırsatları sunmak amacıyla "2023 Yılı Kur'an-ı Kerim'i Yüzünden Güzel Okuma Yarışması" bölge finali düzenlendi. Hakkâri İl Müftülüğünce tertip edilen Bölge Finali'nde yarışmaya Malatya'yı temsilen katılan Yeşilyurt Müftülüğü Cebrail Kurel Erkek Hafızlık Kur'an Kursu öğrencisi Mahmut Efe Candaş bölge birinci oldu.

Malatya İl Müftüsü Şahin Yıldırım ve Yeşilyurt İlçe Müftüsü Dr. Hüseyin Bayrak, Mahmut Efe Candaş ve Hocaları makamlarında ağırlayarak, Candaş'ın yetişmesinde emeği geçen ailesine ve hocalarına teşekkür ettiler.

Müftü Yıldırım ve Bayrak, Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma Bölge birincisi olan Candaş'a hediye takdiminde bulunarak, Türkiye Finali yarışmasında kendilerine başarılar dilediler.

Bölge finali sürecinde kendisini yetiştiren hocalarına teşekkür eden Candaş, Aydın'da düzenlenecek olan Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma Türkiye finalinde hedefinin Türkiye birinciliği olduğunu söyledi. (İLKHA)












Bu haberler de ilginizi çekebilir