• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Togg VANTB’ye teslim edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiye’nin yerli ve milli olarak üretilen elektrikli otomobil Togg, çekilen kuralar sonucu kurum-kuruluşlar ve vatandaşlara teslim ediliyor.

Van’da da ilk Togg, Van Ticaret Borsası’na çıktı. Bu kapsamda aracın teslim edilmesi sebebiyle tanıtım programı düzenlendi.

Togg’la bir tur atan Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı, “Memleketimizin önemli bir eseri, yerli ve milli dediğimiz Türkiyeli mühendislerinin üretmiş olduğu, ülkemizin medarı iftiharı olan Togg, Van’da ticaret borsasına çıktı. Togg ile gurur duyduk. Tabi Togg ile gurur duymak; Türkiye’nin geleceğine inanç demek, güven demek. Allah, mühendislerimizden, mimarlarımızdan razı olsun. Sürüş keyfi, dinamizmi harika bir araba. İnşallah daha güzel olacak. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

“Vanımıza, ülkemize hayırlı olsun”

Aracın Van’a gelmesinden dolayı mutlu olduklarını dile getiren VANTB Yönetim Kurulu Başkanı Nayif Süer, “Van’ımıza eğer biz bu eseri kazandırmışsak ne mutlu bize. Başka bu projenin mimarı olan Cumhurbaşkanımıza, Türkiye Odalar ve Borsalar Başkanımıza ve emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Vanımıza ve ülkemize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Togg’a binen Vali Balcı ve protokol üyeleri, borsasın bahçesinde kısa bir tur attı. (İLKHA)

 













Bu haberler de ilginizi çekebilir