• DOLAR 32.625
  • EURO 35.1
  • ALTIN 2437.181
  • ...
Milletvekili Ramanlı: Hep birlikte memleketimizi çok daha ileriye taşıyacağız
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman'da temaslarını sürdüren Ramanlı, HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin ve partililerden oluşan bir heyetle kurumları ziyaret etti.

Ramanlı, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü ile SGK İl Müdürlüğünü ziyaret ederek çalışmaları ile ilgili brifing aldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret eden Ramanlı, müdür Mehmet Şafi Özperk ile bir araya geldi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün gençlere yönelik çalışmasının çok kıymetli olduğunu belirten Ramanlı, Özperk’ten çalışma ve projeleri ile ilgili bilgi aldı.

Batman'da 50 bin lisanslı genç olduğunu ifade eden Özperk, Korik Mahallesi'nde gençlik merkezi ihtiyacı olduğunu ve Vali Hulusi Şahin zamanında sözünün verildiği ancak pandemi süreci ile projenin askıya alındığını belirtti.

Ramanlı, ardından kurum ziyaretleri kapsamında Kültür ve Turizm İl Müdürlüğünü ziyaret ederek müdür Mehmet İhsan Aslanlı ile bir araya geldi.

Kültür ve Turizm İl Müdürü Aslanlı; biten, devam eden ve yapılması planlanan projeleri ile ilgili Milletvekili Ramanlı’ya sunum yaptı. Sunumun ardından Batman Müzesini gezdirerek bilgi verdi.

Kültür ve Turizm alanında il geneli tarihi yerlerin restorasyon çalışmalar hakkında bilgi veren Aslanlı, "Hasankeyf, Kozluk, Sason, Gercüş ve Beşiri dahil birçok noktada tarihi eserlerimizin restorasyonla turizme kazandırmayı amaçlıyoruz." dedi.

Son olarak Sosyal Güvenlik Kurumu ziyaretinde bulunan Ramanlı, SGK çalışmalarını müdür Alaattin Ökten’den dinledi. 

"Batman her şeyin en güzeline layıktır"

Bütün kurumların çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve Batman'a hizmet eden bütün kurumların çok kıymetli olduğunu belirten Ramanlı, "Müdürlerimizden çalışma alanlarına dair brifingler aldık. Her birine misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Batman her şeyin en güzeline layıktır. Sorunların takipçisi olacağız. Daha iyiye, daha güzele hep birlikte yürüyeceğiz. Hep birlikte memleketimizi çok daha ileriye taşıyacağız." ifadelerini kullandı.

"Batman'a fayda sağlayacak her projeyi destekleyeceğiz"

Açıklamasının devamında Ramanlı, "İlimiz bizim için çok kıymetli. Batman'a fayda sağlayacak her projeyi destekleyeceğiz. Çalışmaların kıymeti Batman halkına hizmet ettikçe arttığını biliyoruz. Bu makamlar ve kurumları hizmetleri ölçüsünde kıymetli ve önemlidir. Ziyaretlerimizde de gördüğümüz gibi her kurum gayret ve azimle milletimize hizmet etmekte. Milletin vekilleri olarak da bizim vazifemiz bu kurumlarımızı desteklemektir." dedi. (İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir