• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
Bingöllü çiftçiden ilgi gören uygulama/video
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİNGÖL - Bingöl-Erzurum karayolu Kervansaray mevkiinde kiraladığı tarlada salatalık, biber, patlıcan, domates ve karpuz yetiştiren bir çiftçi, ürünlerin satışını yaparken, toplama işini gelen müşterilere bırakıyor.

Tarlaya gelen müşteriler, kendi bahçesinden topluyormuş gibi istediğini ve beğendiği kadar taze sebzeyi dalından koparıyor.

Başlattığı bu uygulamaya vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini ifade eden tarla sahibi Halim Akgök, sözlerini şöyle sürdürdü; "Bahçede domates, biber, patlıcan ve fasulye ektik. Müşteriler tarlaya gelip kendi eleriyle koparıyorlar. Tarlada geziyorlar, kendi bahçeleri gibi sebzeleri toplayıp götürüyorlar. Uygulamadan hem biz ve hem de müşteri razı. Bahçemiz herkese açık isteyen istediği vakit gelip sebzesini kendi eliyle koparıp götürebilir."
Hafta sonu olması nedeniyle sebze toplamaya geldiklerini söyleyen Muhittin Çelik, tarlada yetişen sebzeleri toplamanın çok güzel bir duygu olduğunu belirterek şunları söyledi, "Burada her şey var… Herkes kendi ailesiyle beraber arabasına binip buraya geliyor. Herkes istediği şekilde istediği sebzeyi koparıp evine götürüyor. Bu gerçekten güzel bir uygulama ve güzel bir hizmet. Bunun devamını dileriz. Bu duyguyu herkesin tatmasını tavsiye ederim." (Nihat Kanat - İLKHA)
 

 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir