• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Umut Kervanı Vakfı Genel Başkanı Kurtaran'dan Şanlıurfa'daki afetzedelere ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Deprem bölgesi Şanlıurfa'daki çalışmaları yerinde inceleyen ve depremzedelerin durumları hakkında bilgi alan Umut Kervanı Vakfı Genel Başkanı Cengiz Kurtaran, çalışmalarına devam ettiklerini kaydetti.

Depremin yaraları sarılana kadar depremzedelerin yanında yer almaya devam edeceklerini dile getiren Kurtaran, Şanlıurfa Umut Kervanı yetkilisi Mahmut Çelik'ten çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Şanlıurfa'da devam eden yardımlar ve yaptıkları çalışmalar konusunda bilgi paylaşımıda bulunan Kurtaran, "Umut Kervanı Vakfı olarak çalışmalarımızı yerinde görmek için illerimize yaptığımız ziyaretlerimiz devam ediyor. Şanlıurfa'ya da bir ziyarette bulunduk, Şanlıurfa hem 6 Şubat'taki depremden etkilenmişti hem de sonrasında ciddi manada bir sel felaketi yaşandı. Umut Kervanı olarak burada ihtiyaç sahiplerine, tespitli ailelere, selden etkilenen ailelere ve depremden etkilenip buraya yerleşen ailelere yönelik yardımlarımız devam ediyor. Bizler de onların çalışmalarına iştirak edeceğiz. Allah hayırseverlerimizden razı olsun. Şanlıurfa Umut Kervanı üzerine düşeni en güzel şekilde yapıyor, hayırseverlerden gelen yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Allah kendilerinden razı olsun." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

 









Bu haberler de ilginizi çekebilir