• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
Gaziantep'te bıçaklı kavga: Bir ölü 4 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Olay, Şahinbey ilçesinin Yeşilkent Mahallesi'nde meydana geldi.

İddiaya göre, madde bağımlısı olduğu belirtilen ve eşi ile sorunlar yaşadığı ileri sürülen İ.P. ile kayınbiraderleri arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine İ.P. yanındaki bıçakla kayınbiraderleri İ.C. ve E.C, kayınvalidesi F.C. ve eşinin amcası M.A.C'yi yaraladı. Komşularının kavga ettiğini gören Kerim Şentürk (41), kavgayı ayırmaya çalışırken aldığı bıçak darbeleri sonucu ağır yaralandı.

Kavgayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen polis ekipleri mahallede geniş güvenlik önlemi aldı.

Kavgada yaralanan şahıslar ise sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulansla Abdulkadir Yüksel Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Şentürk, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayın ardından hastaneye gelen Şentürk'ün yakınları hastaneye girmek istedi. Hastane yetkilileri ile Şentürk'ün yakınları arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Kavga nedeniyle acil servisteki hastalar dışarıya çıkarılırken bölgeye çok sayıda polis ve çevik kuvvet ekipleri sevk edildi. Hastane bölgesinde geniş güvenlik önlemleri alınırken, acil serviste 3 saat boyunca hastalara hizmet verilemedi.   

Olayın ardından İ. P. ile kavgaya karıştığı belirtilen ağabeyi S. P. polis tarafından gözaltına alındı. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir