• DOLAR 32.223
  • EURO 34.933
  • ALTIN 2444.474
  • ...
Mersin Milletvekili Dinç Mut ilçesinde bir dizi temaslarda bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Milletvekili Faruk Dinç AK Parti Mersin Mut İlçe Başkanı Soner Solak'a gerçekleştirdiği ziyarette, seçimler konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Daha sonra Mersin'in Mut Belediyesi'ne geçen Dinç, Mut Belediyesi Belediye Başkan Vekili Hüseyin Yeşil ile görüştü. 

AK Parti İlçe Başkanı Soner Solak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek HÜDA PAR heyetine teşekkürlerini sundu.

Temasları kapsamında daha sonra Mersin'in Mut Belediyesi'ne geçen Dinç'i Mut Belediye Başkan Vekili Hüseyin Yeşil karşıladı.

Ziyarette görev sorumluluğuna ve liyakate değinen Dinç, şunları kaydetti:

"Peygamber Ashâbı hiçbir zaman görev istememiş, normalde onlara verilmiş. İslam tarihinde çok örneği var. Aslında görev istenmez çünkü sen görevi istediğin zaman burada yapılan tüm yanlışlardan mesulsün ama istişare ile karar verilmişse sadece sen mesul değilsin, karar verenlerin hepsi mesuldür."

"İnançlarına, kültürüne ve memlekete bağlı insanlar bu ülkeyi yönetsin"

Dinç, "Sonuçta Rabbimiz insanın sağına ve soluna melekler yerleştirmiş. İyilik namına yaptığı her hareket, ağzından çıkan her sözü kayıt altına alıyorlar. Bu bilinçle, bu şuurla hareket edilirse Allah'ın izniyle çok güzel hizmetler yapılır ve Allah da yardım eder. Biz şöyle inanıyoruz: 'Allah'ın rızasını gözetenler, gerçekten bu memleketi sevenler, gerçek manada değerlerine, inançlarına, kültürüne ve memlekete bağlı insanlar bu ülkeyi yönetsin. Eğer böyle olmazsa, bu ülkede halk inancından, değerlerinden koparsa ne devlet kalır ne bayrak kalır ne millet kalır ne de vatan kalır. Biz Çanakkale’de o değerlerle bu başarıyı elde ettik. Şu an bizi değerlerimizden koparmak için özel bir çaba, özel bir gayret var. Değerlerimizden kopuk, batılılaşma, onlar gibi yaşama ve hayatımızda görmediğimiz, bilmediğimiz sapkınlıklar dile getiriliyor." ifadelerini kullandı. (İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir