• DOLAR 32.396
  • EURO 34.975
  • ALTIN 2398.928
  • ...
Özcan’dan Yavaş’a: Dört buçuk yılda Ankara'da ne yaptın?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a “4 buçuk yılda sıfırdan kaç tane havuz, kaç tane park, kaç tane Ankara’ya değer katacak proje yaptın?” sorusunu yöneltti.

CHP’li ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın 4 buçuk yıllık hizmet süresi boyunca Ankara’ya “sıfırdan” tek bir çivi dahi çakmadığını, Ankaralılara bir havuz bir kreş bile yapamadığını kaydeden Özcan, Yavaş’ın “Yaptık” dediği Kuzey Yıldızı Yüzme Havuzu’nun bile 2014 yılında Melih Gökçek döneminde yapıldığını açıkladı.

ABB'nin yedi bakanlığın bütçesine denk bir bütçeye sahip olduğunu dile getiren Özcan, “Yavaş’ın yönettiği bütçenin onda birine sahip olan ilçe belediyelerimiz bugün Ankaralılar için tenis kortu bile inşa etmiş durumda. Yavaş ise o bütçe ile sadece 2 tane park yapabildi” diye konuştu.

Özcan şöyle devam etti:
“Bunca fiyaskoya rağmen Yavaş, aynı istasyonlarda sergilediği fotoğraflarla Ankaralılara hizmet etmiş gibi görünmeye çalışıyor. Kuzey Ankara’da yaptık dediği havuz 2014 yılında Melih Gökçek tarafından yapıldı. Yaptım dediğin 18 kreşi Ak Parti dönemi yaptı sen tabela değiştirdin. 1 tane kreş neden yapmadın? Zaten Yavaş hizmet süresi boyunca hep kendisinden önce yapılanların meyvesini yedi. Yavaş’ın ‘Ben yaptım’ dediği birçok proje kendisinden önceki dönemlerde görev yapan belediye başkanlarına ait. Yavaş söz konusu projelerin birçoğunun adını değiştirip, ufak tefek tadilatlarla halka yeniden pazarlamaya çalışıyor.”

Bu haberler de ilginizi çekebilir