• DOLAR 32.883
  • EURO 35.182
  • ALTIN 2450.326
  • ...
SMA Tip 1 kas hastası olan Zümra bebek için kermes düzenlenecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

SMA Tip 1 Kas Hastası olan Zümra bebek için 30 Temmuz Pazar günü yapılacak olan kermes saat 10.00’da başlayıp 16.00’a kadar sürecek.

Kermesin tüm gelirleri, minik Zümra’nın tedavi masrafları için açılan hesaba yatırılacak. Minik Zümra’nın babası Tayfur Göğebakan, “Bu hafta sonu Zümra için çok güzel bir kermes yapılacak. Herkesi davet ediyoruz. Herkesten güzel bir katılım bekliyoruz. Kermeste bize destek olacak kişilere de ihtiyacımız olacak, bize katılmak isteyenleri de aramızda görmek isteriz” ifadelerine yer verdi.

Göğebakan, “Zümra bebek, 6 Şubat Depremi'nde Malatya’da anne karnında depreme yakalandı. Ailesinin depremden sonra göç etmesiyle İstanbul’da dünyaya gelen Zümra bebeğe SMA Tip-1 tanısı konuldu. İkinci felaketi yaşayan Zümra’nın annesi Gülşah ve harita mühendisi olan babası Tayfur Göğebakan büyük şok yaşadı. İşyeri ve evlerini depremde kaybeden Gülşah ve Tayfur Göğebakan, Zümra bebek için göç etmek zorunda olduklarından dolayı Bingöl’e gelmek durumunda kaldıklarını ifade etti. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir