• DOLAR 32.745
  • EURO 35.108
  • ALTIN 2440.04
  • ...
Gaziantep'te hayırsever aileden 4-6 Yaş Kur'an Kursu desteği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hayırsever aile tarafından yaptırılacak olan 4-6 Yaş Kur'an Kursu'nun protokolü; Gaziantep Valiliği koordinesinde Şahinbey Kaymakamlığı Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, İl Müftülüğü ile Kotan ailesi arasında imzalandı.

Düzenlenen protokol töreninde konuşan Gaziantep Valisi Kemal Çeber, küçük bir kızın 4-6 yaş Kur'an kursunda almış olduğu eğitimin ve öğrendiği duanın ailesini etkilemesi sonucunda bu protokolün önlerine geldiğini söyledi.

Protokolde konuşan Vali Çeber, "Hayırlı bir cuma gününde Rabbim herkesin cumasını mübarek eylesin. Ettiği duaları, kılacakları namazları kabul etsin. Gazi şehrimizde hayır köşesinde Kotan ailesi ile beraberiz. Biz Medine kızımız başta olmak üzere aileyi çok sevdik. Rabbim hayır peşinde koşanların sayısını arttırsın. Henüz üç haftalık Gaziantep Valisi olarak dördüncü hayır protokolümü imzalıyorum. Güzeller güzeli Medine kızımızın 4-6 Yaş Kur'an Kursu'nda almış olduğu eğitimin ve öğrendiği duanın ailesini etkilemesi sonucunda bu protokol önümüze geldi. Aslında hepimiz Medine kızımıza teşekkür borçluyuz. Kızımız bize dua edecek. İnşallah bu hayır vücut bulduğunda burada edilen dualar Kotan ailesine huzur verir ve sağlıklı yaşamasına vesile olur. Ailemize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Törende bir konuşma gerçekleştiren İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar ise, ihtiyaç duyulan bir dönemde böyle bir desteği sunan aileye teşekkürlerini iletti.

Hazırlar, "Bu mübarek cuma gününde hayır köşesinde, hayır için yolculuğa çıkıyoruz. Şahinbey ilçemizde yapılacak olan 4-6 Yaş Kur'an Kursu'muzun protokolünü imzalamak için buradayız. İhtiyacımız olan bu dönemde Kotan ailesine hayra destek oldukları için teşekkür ediyoruz. İlimizde başlatılan bu eğitim seferberliğine yeni bir 4-6 Yaş Kur'an Kursu katmak suretiyle devam ediyoruz. İnanıyorum ki buradan yetişecek olan yavrularımız hem ailesinin hem de bizlerin iftihar ettiği manevi değerlerine sahip hayırlı nesiller olur." ifadelerini kullandı. 

Hayırsever aile üyeleri ise, "Böyle bir hayra vesile olduğumuz için çok mutluyuz. İnşallah bu hayırların devamı gelir." dedi.

Protokol, hayra vesile olan küçük Medine'nin güzel duası sonrası atılan imzalar ve çekilen fotoğraflar ile son buldu. (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir