• DOLAR 32.579
  • EURO 34.988
  • ALTIN 2457.697
  • ...
"Tarım ve İnsan" konulu fotoğraf yarışması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Yayın Dairesi Başkanlığı'nın düzenlediği "Tarım ve İnsan" konulu, 5. Tarım ve İnsan Ulusal Fotoğraf Yarışması hakkında Van Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü bir açıklama yaptı.


Müdürlük tarafından yapılan açıklamada, "Tarımın istikrarlı olarak ülke ve kamuoyu gündeminde yer almasını sağlamak suretiyle bu alanda farkındalık yaratmak ve tarımın insanla olan tarihsel ve kültürel bağının ebedileştirmesine katkıda bulunmak amacıyla, Bakanlığımız tarafından Tarım, hayvancılık, toprak, su, su ürünleri, gıda ve muhafazası, tarım ürünlerinin işlenmesi, çiftçi, köylü ve köy yaşamına dair her türlü faaliyet içeren kategorilerde geleneksel olarak düzenlenmekte olan "Tarım ve İnsan Ulusal Fotoğraf Yarışması" nın 2013-2014 döneminin hazırlık sürecine başlanmıştır" denildi.


Ayrıca yapılan açıklamanın devamında, yarışma ve katılım şartları ile ilgili olarak detaylı bilgi almak isteyenlerin, il ve ilçe Müdürlüklerine başvurması gerektiği bildirildi. (Mehmet Aldemir - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir