• DOLAR 32.236
  • EURO 34.961
  • ALTIN 2412.192
  • ...
HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Demir'den Vali Çeber'e ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Demir ve beraberindeki heyet Gaziantep Valisi Kemal Çeber'i ziyaret etti. Heyeti Vali Çeber karşıladı.

Gaziantep Valiliğine atanan Çeber'e yeni görev yerinde başarı dileklerinde bulunan Demir, Çeber'e sıcak karşılama ve samimi sohbetinden dolayı teşekkür etti.

22 Temmuz Cumartesi günü HÜDA PAR Adana İl Başkanlığına düzenlenen bıçaklı saldırıda şehit olan İl Sekreteri Sacit Pişgin'in şehadetinden dolayı Demir'e taziyelerini ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

Gaziantep'in sorunlarının ve halkın taleplerinin ele alındığı, sağlık, eğitim, trafik, ekonomi ve uyuşturucu kullanımının artması konuları öne çıktığı ziyarette konuşan Demir, Vali Çeber'e parti programı ve Gaziantep ile ilgili proje ve önerilerini anlatarak yerel seçimler ile toplumsal ahlaki çöküntü gibi konulara değinerek siyasi rekabette üsluba dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.

Vali Çeber, Demir ve HÜDA PAR heyetinin ziyaretinden dolayı memnun olduğunu, göreve atandığı günden itibaren Gaziantepli olduğunu ve kentin sorunlarının çözümü noktasında duyarlı olacağını ifade etti.

Ziyaret, karşılıklı iyi niyet ve başarı temennileri ile sona erdi. Milletvekili Demir, İl Başkanı Göçer, Vali Çeber'e bakır İşlemeli fincan hediye etti. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir