• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Sıcaklıklar düşecek mi? Meteoroloji raporu açıklandı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara'nın kuzeydoğusu, Batı ve Doğu Karadeniz, Orta Karadeniz’in kıyı kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile bu akşam ilk saatlerde Ankara, Çankırı ve Kırıkkale çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Zonguldak, Düzce, Bartın ve Rize çevreleri ile Bolu, Karabük, Kastamonu ve Artvin'in kuzeyi, Trabzon'un doğu kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI

Hava sıcaklığının; İç Ege, İç Anadolu ve Karadeniz bölge genelinde 8 ila 12 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR

Rüzgarın genellikle kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor. Kıyı Ege, İç Anadolu’nun kuzeybatısı ile Karadeniz’in kıyı kesimlerinde kuzey ve kuzeybatıdan ise kuvvetli (30-60 km/saat) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yağışların, Zonguldak, Düzce, Bartın ve Rize çevreleri ile Bolu, Karabük, Kastamonu ve Artvin'in kuzey, Trabzon'un doğu kesimlerinde kuvvetli olacağı tahmin edildiğinden sel, su baskını, yıldırım ve kıyı kesimlerde kuvvetli rüzgâr gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir

Bu haberler de ilginizi çekebilir