• DOLAR 32.542
  • EURO 34.915
  • ALTIN 2422.416
  • ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İnsanlık böyle bir ihanet görmedi!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar:

Bu gurur gününüzde sizlerle beraber olmaktan, buna şahitlik etmekten büyük bahtiyarlık duyuyorum. 6. dönem olarak eğitimlerini tamamlayan polis memurlarımızı mezun ediyoruz. Başarıyla bitiren 497'si kadın 1592'si erkek toplam 2 bin 89 polis memurumuzu kutluyorum. Dereceye giren öğrencilerimizi özellikle tebrik ediyorum.

Tüm hocalarınıza, amirlerinize ülkem ve milletim adına teşekkür ediyorum. Sizleri vatana, millete onurla hizmet edecek şuurla yetiştiren ailelerinize şükranlarımı sunuyorum. Dünyanın 16 farklı ülkesinden toplam 87 öğrencimizi akademiden mezun etmenin memnuniyetini yaşıyoruz.  Mezun olan misafir öğrencilerimize bundan sonraki meslek hayatında başarılar diliyorum.

15 Temmuz kıyamı demokrasi tarihimize altın harflerle yazdırıldı. Üstünden değil 7 yıl 77 yıl geçse dahi 15 temmuz'u unutmayacağımızı tüm dünyaya bir kez daha ilan ettik. 15 Temmuz'da 63 polisimiz şehit oldu, unutmayacağız. İnsanlık böyle bir ihanet, böyle bir alçaklık görmemiştir. Kontrollü darbe iftirası atanları milletimizin vicdanına havale ediyorum. Bu milletin evlatlarının nasıl bir mücadele verdiğini görmek istiyorsanız yanı başımızdaki müzeyi ziyaret edin.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir