• DOLAR 32.714
  • EURO 35.326
  • ALTIN 2448.086
  • ...
HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığı taziye kabullerine başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

22 Temmuz Cumartesi günü HÜDA PAR Adana İl Başkanlığına düzenlenen saldırıda şehit olan İl Sekreteri Sacit Pişgin'in şehit olması dolayısıyla HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığı binasında İl Başkanı Faruk Göçer, İl Başkanlığına gelen heyetlerin taziyelerini ve geçmiş olsun dileklerini kabul etti.

Hayat Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Özsöyler, Çağdaş Gazetesi İmtiyaz Sahibi Fatih Demirtaş, İlahiyatçı Mürşit Cevahir, Mali Müşavir Talip Esen, İş Adamı Talip Solak ve Durmaz ailesinden bir heyet taziye ziyaretlerinde bulundular.

HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığına taziye ziyaretlerinde bulunan misafirleri; HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer, karşıladı.

Adana İl Başkanı Salih Demir için de geçmiş olsun temennilerini dile getiren heyetler ve vatandaşlar, yaşanan saldırıdan dolayı üzüntülerini ifade etti.

Merhum Sacit Pişkin'in vefatını üzüntüyle karşıladıklarını dile getiren heyetler acılarını paylaştı.

Ayrıca Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Yeniden Refah Partisi Gaziantep İl Başkanı Sedat Yıldız, Avukat Emre Bakırcı, Beytül Makdis Öncüler Derneği Güney Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Muhammed Talha Özdemir, İş Adamı Burhanettin Aşiroğlu, Eğitimci Abdülkerim Evis Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçeri telefonla arayarak taziyelerini iletti.

Yaşanan menfur saldırı ile alakalı HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer, saldırıya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Saldırının nedeninin HÜDA PAR'ın ilkesel duruşu ve İslami bir siyaset yürütmesi olduğuna vurgu yapan Göçer, birilerinin hesabına gelmediği için HÜDA PAR'ın hedef gösterildiğini söyledi.

Göçer, "Dürüst Siyaset, Gerçek Adalet" şiarıyla yürüdükleri bu yolda çizgilerini bozmayacaklarını, bu çizgide yürümeye devam edeceklerini ve inandıkları davayı sürdürmeye devam edeceklerini belirtti.

Göçer mesajında, "İnna lillahi ve inna ileyhi raci'un. (Allah'tan geldik tekrar O'na döneceğiz) Kardeşimiz, dostumuz ve dava arkadaşımız Şehit Sacit Pişgin'i rahmeti Rahman'a uğurladık. Gerçek ve kalıcı dostlar meclisinde görüşmek üzere mekânı cennet, makamı âli olsun!" ifadelerini kullandı. (İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir