• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
CHP parayı kesti Halk TV isyanlarda!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mehmet Bozdaş

Muhalefet seçmeninin kırgın, yılgın ve umutsuz olduğunu belirten Çapa, bunun seçimi kaybetmekten değil seçim sonrası yapılan açıklamalardan kaynaklandığını belirtti. "Affedersiniz oyumuzu isterken iyiydi, sizin sesinizi duyurmamızı isterken iyiydi." diyen Çapa, "Böyle şeyler yapmayın. Bir kere kendine zarar veriyor bu tip davranışlar. Bunu görmemiz lazım. Yoksa yerel seçimde çok ağır sonuçlara gidebiliriz." ifadelerini kullandı.

Seçim hezimetinin arından CHP'de başlayan 'değişim' hareketini destekleyici yayınlar yapan Halk TV, CHP yönetiminin hedefi haline geldi. Kanal ile olan anlaşmalarını fesheden CHP, programlara da sansür uyguladı.

Konuyla ilgili canlı yayında açıklamalarda bulunan Halk TV sunucusu Emin Çapa, CHP yönetimini sert sözlerle eleştirdi.

'Seçim sonrasında yaptıklarınız çok daha büyük umutsuzluk yaratıyor'
"İnsanların psikolojisinin farkında mısınız? Bu seçimi kaybetmek kaynaklı bir şey değil. Seçim sonrasında yaptıklarınız çok daha büyük kırgınlık, yılgınlık ve umutsuzluk yaratıyor." diyen Çapa, "Muhalefet etmenin değerini düşürüyorsunuz. Bunların hiçbiri doğru değil. Seçimden sonra yaptıklarınız, hiçbir özeleştiri yapmadan yola devam edileceğinin düşünülmesi... Halk TV'ye yapılan bunun yanında çok küçük." ifadelerini kullandı.

'Oyumuzu isterken iyiydi'
"Affedersiniz oyumuzu isterken iyiydi, sizin sesinizi duyurmamızı isterken iyiydi." sözleriyle tepkisini dile getiren Çapa, şöyle devam etti:
"Sizi aşağılayan size hakaret edenleri dinliyorsunuz sorularını yanıtlıyorsunuz. Sizin sesinizi duyurmak için her türlü hakarete aşağılamaya maruz kalanlara 'Bizi dizayn etmeyin' diyorsunuz. Sizin gerçekten bir özeleştiri yapmanızı ve bunun gereğini yapmanızı istiyoruz. Biz neden seçimi kaybettiğinizi duymadık. Kılıçdaroğlu çeşitli bahaneler söylüyor. Sonuncusu kırsalla ilgili olan. Bir rapor mu hazırlandı? Bunu bir açıklayın bize. Böyle şeyler yapmayın. Bir kere kendine zarar veriyor bu tip davranışlar. Bunu görmemiz lazım. Yoksa yerel seçimde çok ağır sonuçlara gidebiliriz."

Halk TV sunucusu Ayşenur Arslan'da İsyanlarda!

Her fırsatta İslam'a ve İslam'ın şiarlarına saldıran Arslan para kesilince sağ medyadanda destek istedi.

Arslan Şu ifadeleri kullandı: "CHP'den Halk TV’ye sansür geldi. Ama bizim mahalle bunu görmedi. Ben medya mahallesi programında Fethullah Gülen cemaatinin hakkı hukuku zedeleniyorsa onlar için bile yayın yapmış bir insanım. Ey sağ, sol, orta, merkez'de olan meslektaşlarım Halk TV'ye sansür geldi"

Bu haberler de ilginizi çekebilir