• DOLAR 32.588
  • EURO 35.038
  • ALTIN 2456.306
  • ...
Okul servisleri yetkilileri ile toplantı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - 2013-2014 Eğitim ve öğretim sezonu çalışmalarını yürüten Batman Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, şehirde faaliyet gösteren 32 okul servisi firması yetkilisi ile değerlendirme toplantısı düzenledi.

 

Belediye Konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya Belediye Ulaşım Hizmetleri Müdürü Nihat Ekinci ile okul servisleri temsilcileri katıldı.

 

Önümüzdeki sezon çalışmalarının sağlıklı yürütülmesi için araç artışına gitmediklerini belirten Ekinci, buna karşılık ise okul servisi firmalarından yönetmelikte belirtilen ilkeler çerçevesinde görevlerini layıkıyla yerine getirmelerini beklediklerini ifade etti.

 

Önümüzdeki sezonda denetimlerin daha sıkı olacağı ve sorumluluklarını yerine getirmeyen firmaların ruhsatlarının iptal edileceğini dile getiren Ekinci, sezon öncesi firmaların taleplerini de alıp değerlendirdiklerini söyledi.

 

Batman şehir içinde halen 298 ruhsatlı okul servisinin çalışmakta olduğu bilgisini veren Ekinci, 4 yıldır sürdürdükleri çalışmanın ürünlerini toplamaya başlayacaklarını ve okul açılmadan evvel bu konu ile ilgili bütün işlemlerin tamamlanacağını, okul servisleri yöneticileri ile kararlaştırdıklarını vurguladı. (Cevher Ekinci - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir