• DOLAR 32.517
  • EURO 35.408
  • ALTIN 2432.279
  • ...
HÜDA PAR 'dan "Yaz Etkinlikleri''ne davet
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yusuf Doğru, yapılacak etkinliklere gençler başta olmak üzere tüm halkı davet etti.

Doğru, amaçlarının; ahlaki yozlaşmanın önüne geçebilmek, nesilleri bundan muhafaza edebilmek için "Helal dairesi geniştir, keyfe kâfidir" şiarıyla gençleri bu tür etkinliklerle helal dairesinde kalarak da eğlenilebileceği farkındalığını oluşturmak olduğunu söyledi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Doğru, "HÜDA PAR Gençlik Kolları olarak, Türkiye'nin dört bir tarafında düzenlenecek olan 'Yaz Etkinlikleri' kapsamında Bingöl İl Gençlik Kolları olarak da çalışmalara start verdik. Düzenleyeceğimiz yaz etkinlikleri kapsamında birbirinden farklı programlarımız olacaktır." dedi.

Doğru, yapılacak olan etkinliklerde ödüllerin de olacağını vurgulayarak şu bilgileri paylaştı:

"Futbol, masa tenisi ve voleybol turnuvaları, yüzme yarışı ve bunlara ek olarak 'Muhabbet'e gel' sloganımızla çay buluşması yapılacaktır. HÜDA PAR Bingöl Gençlik Kolları olarak amacımız; Ahlaki yozlaşmanın önüne geçebilmek, nesillerimizi bundan muhafaza edebilmek için 'Helal dairesi geniştir, keyfe kâfidir' şiarıyla gençlerimizi bu tür etkinliklerle helal dairesinde kalarak da eğlenilebileceği farkındalığını oluşturmaktır."

Doğru, "Köy şenlikleri kapsamında düzenleyeceğimiz etkinliklerde ise köyler arası diyaloğu geliştirmek, unutulmaya yüz tutmuş olan oyunların özlemini bir nebze olsun gidermek ve Bingöl'ümüzün kadim kültürüne sahip çıkmayı hedeflenmekteyiz." ifadelerini kullandı.

"Bugün sabah namazı ile başlayan etkinlikler ileriki tarihlerde şu şekilde devam edecek" diyen Doğru, etkinlikler hakkında detaylar vererek,  "Futbol turnuvası başlangıç 12 Temmuz, Masa Tenisi Turnuvası 14 Temmuz, Yüzme Yarışması 20 Temmuz, Voleybol Turnuvası 23 Temmuz, Köy Şenlikleri ise 29 ve 30 Temmuz tarihleri arasında yapılacak. Etkinlik ve yarışmalarımıza katılmak isteyenler HÜDA PAR Bingöl İl Başkanlığımıza başvurularını yapabileceklerdir." diye belirtti.

(İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir