• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Batman'da esnaf pazar günü iş yerlerini kapatma kararı aldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Havaların aşırı sıcak olması, tatil sezonuna girilmesi ve işlerin düşmesinden dolayı Ulu Camii Sokağı, Şen İşhanı, ara sokaklar ve cadde üzerinde bulunan esnaf, kendi aralarında istişare ederek alınan karar sonrasında temmuz ve ağustos ayı boyunca pazar günü kapalı olacaklarını ilan etti.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, "Ulu Camii Sokağı, Şen İşhanı, ara sokaklar ve cadde üzerinde bulunan esnaflar kendi aralarında istişareler ederek Pazar gününü aileleri ve çeşitli sosyal etkinliklerle geçirmek istedikleri için böyle bir karar aldıklarını söylediler. Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak kararı olumlu karşılıyor ve destekliyoruz." dedi.

Çevre esnafın da karara uymalarını önerdiklerini dile getiren Çiftçi, "Esnaflarımızın bu kararının sosyal hayatları için atılmış kıymetli bir adım olarak görüyoruz ve desteklediğimizi belirterek alınan kararın esnaflarımıza ve çalışanlarına hayırlı olmasını ve güzellikler getirmesini temenni ediyorum. Tüm durumlar da esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz ve elimizden ne gelirse yapacağız." ifadelerini kullandı.(İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir