• DOLAR 32.384
  • EURO 34.675
  • ALTIN 2409.773
  • ...
"Müslüman, Siyonizm'in hilesini tanınmıyorsa siyonizme kölelik yapmaya adaydır"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Konuyla ilgili İLKHA muhabirine konuşan Hacı Kurt, Müslümanların kültürüne, yaşam tarzına, Dinine ve Namusuna engel olan bu pisliğin devlet tarafından kaldırılması gerektiğini söyledi.

Cinsel sapkınlıkların amaçlarının aileyi yok etmek olduğunu ifade ederek Siyonizm'in bunları desteklediğini söyleyen Kurt, Allahın ayetlerinde bu sapkın grubu helak ettiğini, bu güruha destek verenlerin de helak olacağını ifade etti.

Müslüman Devletlerin bu sapkın düşünce hakkında ciddi adımlar atması gerektiğini belirten Kurt, Siyonizm'in Müslümanların aile yapısını yok etmek için bu tür sapkın düşünceleri desteklediğini vurguladı

"Bunların hedefi aileyi bitirmek"

Din Görevlileri Birliği Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Hacı Kurt

Milletin bu sapkın grubun ahlaksızlığını bilmesi gerektiğini ifade eden Kurt, "4 harften ibaret olan LGBT bunlar hep batıdan gelen cinsiyet içerikli ahlakı çöpe atan grupların kullandığı kelimeler. Millet bunları bilmiyor ama bizim özellikle bunları halk dilinde ifade eden bir kelime var. Bu kelime bunları tam anlamıyla ifade eden bir kelimedir. Bunlar yapmış oldukları bazı yürüyüşlerde ellerinde taşıdıkları dövizler ve pankartlarda bu kelimeyi yazarak benimsediklerini gösteriyorlar, onların kendi kabullendiği bir ifadedir. Bunların hedefi aileyi bitirmektir, kötü huyları yaygınlaştırmak ve aile mefhumunun altına dinamit koymaktır." diye konuştu.

"Aile olmadan nüfus artmaz"

Yapılmak istenenin Siyonizm uşaklarının bir oyunu olduğunu vurgulayan Kurt, "Dünya çapında özellikle Siyonizm bunları destekliyor, siyonistlerin kendi inancına göre onlar dünyanın efendileri ve kendileri dışında kalanlarsa bunların alt tabakası yani köleleridir. Dünyada 14 milyon Yahudi var, diyorlar ki bütün insanlık bizim kölemiz; dünyada yaklaşık 7,5 milyar insan var ve her bir Yahudi'yi bir yerleşim yerine vali yapsan nüfusları yetmiyor. Aile olmadan nüfus artmaz, bir taraftan nüfusu indirmek diğer taraftan insanları ahlaksızlıklara yönlendirmek için bu projeyi dünya çapında Siyonizm uyguluyor Müslümanların bunu tanıması lazım. Bir Müslüman Siyonizm'i ve siyonistlerin hilesini tanınmıyorsa siyonizme kölelik yapmaya adaydır." ifadelerini kullandı.

Cinsel sapkın gruplar konusunda Kur-an-ı Kerim'den ayetler sunan Kurt, "Kur-an'ı kerimde Lut aleyhisselam dan bahsedilir, Hazreti Lut zamanında bazı insanlar bu yönde kötü tahribatlara yönelmişlerdir ve Allah azze ve celle bunları helak etmiştir. Hicr suresi 4. Ayette 'Biz onların Şehirlerinin üstünü altına geçirdik ve üzerlerine balçıktan pişirilmiş taşlar yağdırdık' buyuruyor. Allah azze ve celle bunları helak etmiştir, burada bir noktaya dikkat çekmek isterim Lut aleyhisselamın hanımı da bunların tarafındaydı ve Lut aleyhisselama gelen misafirleri gidip onlara söylemiştir. Bir insan Müslüman olduğu halde bu insanların oluşumuna destek verecek olursa o da helakin adayıdır." dedi.

"Aile giderse millet gider"

Bu sapkın düşüncenin aile mefhumunu yok ettiğini vurgulayan Kurt, "Bu sapkın kişilerin insanlık âlemi için en büyük zararı ahlaksız faaliyetlerle beraber aile mefhumunu yok etmektir. Aile bir milletin çekirdek yapısıdır. Aile gittiyse millet gider bunların amacı aile yapısını çökertip nüfusu asgariye indirmek ve onları kendileri komuta edebilecekleri bir duruma getirebilmek için bunları yapıyorlar. İslam bir insanın A, dan Z, ye kadar ihtiyacını karşılayan bir dindir. İslam'da hedef neslin çoğalmasıdır ve neslin çoğalması nikâhla olur. Peygamberimiz bir hadisinde 'Nikâhla evlenin ve çoğalın ki kıyamette sizinle iftihar edeyim' böyle bir oluşum aileyi hedef aldığından dolayı aile mefhumu kaybolmaktadır. Bu konuda İslamiyetlin bazı caydırıcı kaideleri vardır." diye ekledi.

"Bu sapkın düşüncenin cezası ölümdür"

Hazreti Lut'un kavminden örnekler veren Kurt, "Peygamber efendimiz bir hadisinde 'Ben ümmetim için en çok korktuğum amel Lut Aleyhisselamın kavminin amelidir.' Günümüzde maalesef bunlar ortaya çıkmıştır. Peygamber efendimiz bir başka hadisinde buyuruyor 'Lut Aleyhisselamın zamanında onun kavmindekilerin yaptığı ameli yapan görürseniz ikisini de öldürün' diyor. Sahih bir hadistir bu hadis ve tirmizi den rivayet edilmiştir. Tabii ki bunu ben veya sen değil devlet yapması gerekiyor, devletin cezai kurumu bunları yargılar ve İslami göre hüküm verirse bunların cezası ölümdür, İslam bu işe çok önem veriyor." şeklinde konuştu.

Devletin bu konuda ciddi adımlar atması gerektiğini ifade eden Kurt, "Birçok Devlet Siyonizm'in tesirinde kalmış ve Siyonizm mikroplu bir beladır. Müslümanların kültürüne, Yaşam tarzına, Dinine ve Namusuna engel olan bu pisliğin devlet tarafından kaldırılması lazım. Ülkemizde gerek tüzel gerek özel bazı kişilerin bunlara verdiği destekler vardır, devletin bunların üzerine gitmesi lazım ve bunlara cezai işlem uygulaması lazım. Allah bizi haktan ayırmasın." ifadelerini kullandı. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir