• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
AK Parti-CHP bayramlaşmasında gerginlik!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AK Partili heyetin yeni anayasa çalışmaları için destek talebinin ardından CHP'li Aydın Nazlıaka,  “Var olan anayasaya uymayanlar, AYM’nin kararını tanımıyorum diyenler şimdi nasıl yeni anayasa yapacak bu konudaki şüphelerimi kaydederek iyi bayramlar dileyeyim” ifadelerini kullandı.

 AK Partili Murat Alparslan, Nazlıakaya yönelik,  “'Kazandık, kazanıyoruz' diyenler vardı, bu bir tiyatroydu. Seçimlerin adil hukuki yapıldığına dair şüphe değil milletimizde dünyada yok. Yeni anayasa millet olarak beklentimiz. Anayasaya uymamak beyanını kabul etmek mümkün değil. Biz tüm hukuk çerçevesinde siyaset ürüten bir partiyiz, hukuk ne ise Anayasa Mahkemesi kararı neyse uyarız. Anayasa değişikliğindeki talebimize milletin talebine katlı sağlamanız sizlerin de vesile olmasını isteriz” dedi.

 AK Partili Murat Alparslan, “Sonuç da güzel oldu. Anadolu irfanı kendini net ortaya koydu. Kimin kimle nasıl birlikte olduğunu gördü. Beğenmediğiniz Anadolu irfanı…” dedi.

Bu sözlere itiraz eden CHP’li Nazlıaka, “'Beğenmediğiniz' diye bir şey kabul edilemez. Beğenmek beğenmemek diye bir şey siyasetçinin lugatında olamaz. Bizden olanı dışlamak diye bir şey olamaz” diye konuştu.

Bu haberler de ilginizi çekebilir