• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Umut Kervanı Genel Başkanı: Bu bayram da buradaki kardeşlerimizin yanında bulunacağız
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

6 Şubat'ta meydana gelen depremin ardından Adıyaman'da çalışmalarına hız veren Umut Kervanı Başkanı Kurtaran, Kurban Bayramı nedeniyle vekaletle kurban kesimi yapılacak olan Adıyaman'da depremzedeleri ve depremde hayatını kaybeden vatandaşların kabristanını ziyaret ederek dua etti.

Deprem nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlara dua eden Kurtaran, "Depremde hayatını kaybetmiş kardeşlerimizin ailelerinin ve yakınlarının acısını gerçekten paylaşıyoruz. İnsanlarımız şu an hüzün dolu bir atmosferde. Kendi yakınlarıyla ikinci bayramdır bayramlaşamayacak durumdadırlar. Onun acısını yaşıyorlar. Bizler de Umut Kervanı olarak onların bu duygusal sahnelerine şahit olduk." dedi.

"Hüzün dolu sahneler var burada"

Kurtaran, bayramın tüm insanlık için hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak, "Şehre yarınki kurban organizasyonu için geldik. İnşallah hayırseverlerimizin kurban vekaletlerini yerine getireceğiz. Bir yandan da ihtiyacı olan kardeşlerimizin inşallah ihtiyaçlarını gidereceğiz. Hüzün dolu sahneler var burada. Kabirlerin başında ağlayan aileler var. Allahu Teala hepsine sabır versin. Bir daha hiçbir şehrimize, insanlığa böyle bir acı yaşatmasın. Tüm Müslümanların Kurban Bayramı mübarek olsun. "ifadelerini kullandı.

"Yakınlarımız aramızda değil"

Yakınlarını depremde kaybeden ve mübarek gün hatırına kabristana gelenlere ikramda bulunan Mehmet Ballıcak, "Bayram arifesindeyiz. Akrabalarımız, tanıdıklarımız yanımızda yok. Rabbim kimsenin başına vermesin. Aniden gelen bu depremde canlarımız, mallarımız gitti. Bayramı yakınlarımız olmadan geçireceğiz." şeklinde konuştu. (İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir