• DOLAR 32.236
  • EURO 34.961
  • ALTIN 2412.192
  • ...
Bazı köprü, otoyollar ve havalimanlarında araç ve yolcu rekoru kırıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bakan Uraloğlu, sosyal medya hesabından, Kurban Bayramı tatilinin başlamasıyla ulaşım hatlarında elde edilen rekorlara ilişkin paylaşımda bulundu.

1915 Çanakkale Köprüsü'nden 24 Haziran'da 22 bin 267 araç geçişi olduğu bilgisini veren Uraloğlu, "Kıtaları birbirine kavuşturan yatırımlara imza atıyoruz. Geçmişten geleceğe uzanan köprünün ardından 'yeni rekor kalmamıştır artık' diye düşünenler, size sesleniyorum, yapmayın böyle... 'Ulaşımda devleşiyoruz' derken ciddiydik. Geliyor diğer rekorlar." değerlendirmesini yaptı.

Osmangazi Köprüsü'nden 24 Haziran'da 111 bin 770 aracın geçtiğini aktaran Uraloğlu, şu değerlendirmede bulundu:

"Hızlı, konforlu ve kesintisiz ulaşımın adıyız. Bu daha başlangıç. Ardından eriştirip, kavuşturan hangi ulaşım rekorları gelecek merak ediyor musunuz? Bekleyin, geliyor gelmekte olan."

Bakan Uraloğlu, havalimanlarındaki rekorlara ilişkin de şunları kaydetti:

"Ulaşımda zirveye uçuyoruz, rekordan rekora koşuyoruz. 24 Haziran Cumartesi günü Antalya Havalimanı'nda bu yılın en yüksek yolcu sayısı olan 195 bin 867'ye ulaşıldı. 24 Haziran Cumartesi günü İstanbul Havalimanı'nda 245 bin 984 ile bu yılın en yüksek yolcu sayısını gördük. Yakında yeni rekorlar bekliyoruz."

Bu haberler de ilginizi çekebilir