• DOLAR 32.752
  • EURO 35.133
  • ALTIN 2442.71
  • ...
Yine İBB yine skandal!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Restorasyon sonrası 22 Haziran'da "Artİstanbul Feshane" adıyla açılışı yapılan binada sapkınlık  propagandası ve Gezi Parkı kalkışması güzellemesi yapıldı.

Yeni Şafak'In haberine göre, İslami değerlere hakaret edilen müzede ayrıca çıplak heykellere yer verilerek Eyüpsultan'ın maneviyatına saygısızlıkta bulunuldu.

Sapkın  bir kişinin şu sözlerinin Feshane binasının duvarına asan İBB, sapkınlığı 'mağdur' göstererek açıkça  propaganda yaptı. Asılan yazıda şu ifadelerin yer aldığı görüldü:

"Sosyal hayatta nefes almaya çalışan, mücadele eden bir queer'im. Bu durum Türkiye'de evsiz, işsiz kalmaya yol açabiliyor. Kısacası mülksüzleştiriliyorum, ülkede yaşayan pek çok lgbtiq+ gibi. Hikayem şöyle gelişti: Açıldıktan sonra hayatımın neredeyse her döneminde farklı konulardan mahrum bırakıldım. Açıldıktan sonra memleketimden uzaklaştırıldım. Üniversitede derslerim zorlaştırıldı, lubunya olduğumu öğrenen ev sahipleri bir şekilde beni evlerinden çıkardılar..."
 
Sergide yer alan bir diğer sözde 'eser'in isminde ise 'Bugün Kendimi Peygamber Gibi Hissettim' sözleriyle İslami değerlere açıkça hakaret edildi.
Çıplak heykeller ve müstehcen çizimlerin yer aldığı sergide Eyüpsultan'ın maneviyatına büyük saygısızlık yapıldı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir