• DOLAR 32.301
  • EURO 34.785
  • ALTIN 2408.669
  • ...
CHP bile CHP'ye oy vermemiş! Bir Abdüllatif Şener vakası daha
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermediğini söyleyen Abdüllatif Şener'den sonra, CHP'yi karıştıracak bir iddia daha geldi. 

Sinan Burhan, Yeni Akit gazetesindeki köşesinde, İYİ Partili kaynaklarına dayandırdığı bilgilere göre, ABB Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Mansur Yavaş'ın 14 Mayıs'ta CHP'ye değil İYİ Parti'ye oy verdiğini aktardı.

"BİLGİ YANLIŞSA MANSUR BEY AÇIKLAMA YAPSIN"

Burhan, köşesinde şu ifadelere yer verdi: 

“İYİ Partili bir dostum dedi ki, Mansur Bey 14 Mayıs seçimlerinde oyunu CHP’ye değil İYİ Parti’ye verdi. 'Emin misin' dedim. 'Elbette' dedi. Ayrıca eski Özel Kalem Müdürü Yüksel Aslan ve Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi eski İYİ Parti Grup Başkanvekili Adnan Beker’i İYİ Parti’den vekil yapan ya da katkı sağlayan Mansur Yavaş’tır. O nedenle oyunu İYİ Parti’ye verdi. Şeklinde açıklama yaptı. Cumhurbaşkanlığı adaylığında oyunu elbette Kemal Bey’e vermiştir. Ancak parti oyu CHP’ye değil İYİ Parti’ye gitti” diye konuştu. Bu bilgi yanlış ise Mansur Bey açıklama yapsın. Biz de düzeltelim. Ben kaynağıma güveniyorum. Bakalım CHP yanlısı yazarlar bu konuda ne söyleyecek?" 

Bu haberler de ilginizi çekebilir