• DOLAR 32.282
  • EURO 34.727
  • ALTIN 2402.465
  • ...
Mardin para masa tenisi takımı Türkiye 2'ncisi oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ankara Mamak'ta düzenlenen ve engellilerin yarıştığı Para Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası'nda Mardin Masa Tenisi takımı Türkiye 2'ncisi oldu.

Ankara Mamak Başak Gençlik Spor Salonu'nda 2 gün süren şampiyonada Mardin'den katılan Real Mardin Kulübü Ferdi erkekler sıralamasında 6'ncı klasta Rıdvan Fidan Türkiye 3.'sü, 7'nci klasta Uğur Muratoğlu Türkiye 4'üncüsü ve 8'inci klasta da Abdulkadir Admış Türkiye 7'ncisi takım halinde ise Türkiye 2'ncisi oldu.

45 kulübün yarıştığı şampiyonaya 26 şehirden 142 sporcu katıldı. Ferdi, çift ve karma yarışmalarda mücadele eden sporculardan dereceye girenler, şampiyonanın son gününde düzenlenen ödül töreniyle kupa ve madalyaların sahibi oldu.

Mardin Masa Tenisi Takımı Başkan Yardımcısı Selim Öncü, şampiyona sonrası yaptığı açıklamada, Mardin Masa Tenisi takımı tüm emek verenleriyle kenetlenmiş durumda olduklarını belirterek elde edilen başarının tevafuk olmadığını belirtti.

Şampiyonada 3'üncü olan Rıdvan Fidan ise, "Uzun yıllardır katılmadığımız Para Masa Tenisi Şampiyonası'nda takımımız 2. olurken bireysel klasmanlar da 3.,4. ve 7.'lik derceleri aldıklarını ifade etti.

Fidan, Mardin Kulübü olarak şampiyonaya önümüzdeki yılda daha iyi dereceler almak için çalışmalarımıza takım olarak ara vermeden devam edeceğiz. Masa Tenisi Süper Liginde 3'üncü olarak ülkemizi Avrupa kupalarında temsil etme hakkı kazanan takımız koymuş olduğu hedeflerine Para Masa Tenisi şampiyonu olmayı eklemiştir." şeklinde konuştu. (İLKHA)

 











Bu haberler de ilginizi çekebilir