• DOLAR 32.205
  • EURO 35.116
  • ALTIN 2500.695
  • ...
Trump, derin devletin kendisini neden istemediklerini açıkladı! 
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
 
 

Hakkında açılan 30'un üzerinde dava nedeniyle geçtiğimiz gün ikinci kez hakim karşısına çıkarak ABD tarihinde bir ilke konu olan Trump, yargı sürecinin ceza ile sonuçlanması durumunda ABD kanunları gereği 2024'teki başkanlık seçimlerinde aday olamamak gibi bir riskle de karşı karşıya.

Yeni videosunda “onların aptalca ve felaket olan savaşlarını reddettim” diyerek önceki seçimde kendisine rakip olan Biden-Obama-Clinton çevresini işaret eden Trump, “Son zamanlarda savaş çığırtkanları, küreselciler ve derin devlet, sıradaki sonu gelmeyecek Ukrayna savaşına diz çöküp kabullenmediğim için sinirden deliye dönmüş durumdalar.” ifadelerini kullandı.

"SİSTEM BENİ HAPSE ATMAYA ÇALIŞIYOR"

Kendisini "ömür boyu" hapisle tehdit eden sisteme ateş püsküren Trump, şu ifadeleri kullandı:

"Onların aptalca ve felaket olan savaşlarını reddettim. Son zamanlarda savaş çığırtkanları, küreselciler ve derin devlet, sıradaki sonu gelmeyecek Ukrayna savaşına diz çöküp kabullenmediğim için sinirden deliye dönmüş durumda. Ben barış istiyorum; onlar para ve çatışma istiyor. Clinton, Obama, Biden büyük suçlarına rağmen haklarında hiç iddianame hazırlanmıyor. Çünkü sahte ve iğrenç bir sistem tarafından tamamen kollanıyorlar. Sistem beni hapse atmaya çalışıyor."

trump

Bu haberler de ilginizi çekebilir