• DOLAR 32.536
  • EURO 34.95
  • ALTIN 2454.544
  • ...
Umut Kapısı mağdurların umudu oluyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR-Diyarbakır`da yaptığı yardım faaliyetleriyle tanınan Umut Kapısı Muhtaç ve Yoksullarla Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yaptığı yardım faaliyetleriyle mağdur ailelerin yüzünü güldürüyor.
 
Hayırsever bir aileden aldıkları ev eşyalarını dul ve iki çocuk sahibi mağdur bir kadına ulaştıran Umut Kapısı Gıda Bankası, ailenin ev eşyası ihtiyacını giderdi.
 
Her ay düzenli bir şekilde 500 aileye yardım ettiklerini söyleyen Umut Kapısı Gıda Bankası yetkililerinden Murat Çakmak, Bayramlarda ve ramazan aylarında ise 2500-3000 aileye yardım etiklerini belirtti.
 
Çakmak, "Yardıma muhtaç aileler ortalama 2500-3000 civarında olmasına rağmen biz gücümüz nispetinde 500 aileye yardım etmekteyiz. En mağdur olan ailelere yardım ediyoruz. Yardım ettiğimiz aileler yetim, dul, hasta, yaşlı ve işsiz olan ailelerden oluşuyor" dedi.
 
Mağdur ailelerin gıda, giyim, kira parası ve ev eşyası gibi ihtiyaçlarının olduklarını ifade eden Çakmak, "Evde kullanmadığınız ev eşyaları olsun, diğer eşyalar olsun bunları bize ulaştırın ki bizde ihtiyaç sahiplerine ulaştırabilelim. Bizden maddi ve manevi desteklerinizi eksik etmeyin. Bu konuda bizi yalnız bırakmayın" diyerek hayırsever vatandaşları duyarlı olmaya çağırdı.
(Sedat Kuşulay-İLKHA)
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir