• DOLAR 32.614
  • EURO 35.397
  • ALTIN 2504.767
  • ...
İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu tekrar görüşecek!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kemal Kılıçdaroğlu ile CHP'de değişim talep eden  Ekrem İmamoğlu yarın (14 Haziran) öğleden önce bir görüşme gerçekleştirecek.

İmamoğlu,  "Değişim derken neyi kastettiniz? Kılıçdaroğlu da aynı şeyi diyor. Siz değişimle genel başkan değişimini mi kastediyorsunuz" sorusuna, "Çok geniş bir çerçevesi var. Parti içindeki münazaralarımız, konuşmalarımız bittikten sonra, elbette tam olarak ne arzu ettiğimizi, ne istediğimizi kamuoyuyla paylaşırız" karşılığını vermişti.

Değişim çağrılarına yanıt veren Kılıçdaroğlu ise , "Değişimin önünü tıkayan bir kişi değil, değişimin önünü sonuna kadar açacağım." ifadelerini kullandı. "Tüm eleştirileri dikkate alacağız" diyen Kılıçdaroğlu, "Ülkemizi, partimizi seviyorsak bireysel beklentilerden arınmak zorundayız. Çünkü yine bize öğretilen; "Söz konusu vatansa gerisi teferruattır" asıl hedefimiz budur." mesajını verdi.Öte yandan Kılıçdaroğlu, toplantı sonrası bir muhabirin, "İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna "Hangi kanaldan geliyorsunuz?" yanıtını verdi. 

Bu haberler de ilginizi çekebilir