• DOLAR 32.219
  • EURO 35.096
  • ALTIN 2526.566
  • ...
Umut Kervanı Şanlıurfa'da yetim çocuklara giyim yardımında bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Umut Kervanı Genel Başkanı Cengiz Kurtaran, Şanlıurfa Umut Kervanı’nı ziyaret etti.

Beraberindeki heyetle dernek binasını gezen Kurtaran, Umut Kervanı Vakfı İkinci Bölge Koordinatörü Mehmet Faik Doğan'dan, çalışmaları hakkında bilgi aldı.

İhtiyaç sahiplerine yönelik yaptığı yardım faaliyetleriyle adından sıkça söz ettiren Umut Kervanı, Şanlıurfa'da her yıl olduğu gibi bu bayram öncesinde de ihtiyaç sahibi çocuklara giysi yardımında bulundu.

Mağdur, muhtaç ve İhtiyaç sahibi ailelere yardım eli uzatan Umut Kervanı, Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla beraber birçok alanda çalışmalarına hız verdi.

Çocuk giyindirme programı kapsamında çocuklar, aileleriyle beraber bayramlıklarını beğendi. Programda onlarca çocuk, gönüllerince kıyafet ve ayakkabı aldı.

Yaptığı ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Kurtaran, "Umut Kervanı merkezden Şanlıurfa Umut Kervanı'na ziyarete geldik. Malumunuz Şanlıurfa'da 15 Mart da bir sel felaketi oldu ve yaşanan bu sel felaketinden dolayı Umut Kervanı Vakfı sular altında kalmıştı. Sel felaketinden sonra Şanlıurfa' ya bir ziyarette bulunmuştuk. Şanlıurfa'da ki ihtiyaç sahibi ailelerimizin gerçekten de Umut Kervanına ihtiyaçları var. Şanlıurfa Umut Kervanı genel olarak kendi çalışmalarını yapıyor ve bu gün bu çalışmalara ayrı bir güzellik katmış, bu gün buna şahit olduk." diye konuştu.

"Umut Kervanı nice güzel işlere imza atacak"

Umut Kervanı Vakfı tarafından yapılan yardımlar hakkında bilgi veren Kurtaran, "Şanlıurfa Umut Kervanı'na, ihtiyaç sahibi ailelerimizin gelip kart aldıktan sonra, ihtiyaçları olan gıda ve çocukları için giyim yardımı yapılıyor. Bugün burada bunu biz de rahat bir şekilde görebildik ve onların heyecanına o sevinçlerine ortak olduk. İnşallah Şanlıurfa Umut Kervanımız nice güzel işlere burada imza atacak, buradaki ihtiyaç sahiplerine destek olmak için gayret sarf edecek. Bu tür çalışmaların olabilmesi için hayırseverlerimizin de bu tür hayır kurumlarına sahip çıkması gerekiyor. Burada bu gün hayırseverlerimizin göndermiş oldukları gıda ve giyim malzemeleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor." dedi.

"Yardımlarımız yıl boyunca devam edecek"

Kurtaran, "İnşallah düzenli olarak belirlemiş olduğumuz ailelere bu yardımlarımız yıl boyunca devam edecek. Yapılacak olan yardımların biz daha fazla kişiye ulaşmasını istiyoruz. Umut kervanı olarak Şanlıurfa'da aylık 150 aileye yardım ediyorken biz bu sayıyı binlere çıkarmak istiyoruz. İhtiyaç sahiplerine ulaşıp zengin ve ihtiyaç sahibi aileler arasında köprü olmak bizim için mutluluk verici. İnşallah bu çalışmalarımız devam edecek. Şanlıurfa umut kervanının bu yeni yerinin hayırlara vesile olmasını diliyorum Rabbim den. İnşallah nice güzelliklere sevinçli günlere imza atılacak. Allah yapılan hayırları kabul etsin." şeklinde konuştu. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir