• DOLAR 32.55
  • EURO 34.999
  • ALTIN 2438.596
  • ...
Midyat’ta 4-6 yaş Kur’an kursları öğrencileri için yıl sonu etkinliği̇ düzenlendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin'in Midyat ilçesinde 21 tane 4-6 yaş Kur’an kursundan eğitimlerini tamamlayan 282 öğrenci için İlçe Müftülüğünce “2023 Yılı Kapanış Programı” düzenlendi.  

Milli İrade Okulu Konferans Salonunda gerçekleştirilen programa; protokol üyeleri, kurum amirleri, öğrenci velileri ve vatandaşlar katılım sağlayarak öğrencilerin heyecanına ortak oldular. 
 
Programda minikler yıl boyu öğrendiklerini sergileme fırsatı buldu. 

İlçe Müftüsü Ergün Bulunmaz, açılış konuşmasıyla başlayan program; minik öğrencilerin Kur'an-ı Kerim ve İstiklal Marşı okumaları, dua, ilahi, salavat ve şiirlerle birlikte sundukları gösteriler ile devam etti.  

İlçe Kaymakamı Ahmet Solmaz’ın; öğrencilere, velilerine ve onları yetiştiren Kur'an Kursu öğreticilerine teşekkür konuşmasıyla program sona erdi.  

Midyat İlçe Müftüsü Ergün Bulunmaz ise, "Midyat İlçe Müftülüğü olarak, teşrifleriyle müşerref olduğumuz Kaymakamımız Sayın Ahmet Solmaz Beyefendiye, katılım sağlayan ilçe protokolümüze, öğrencilerimizle ilgilenen meslektaşlarımıza, çocuğunu kursumuza emanet eden velilerimize, imkânları sağlayan yetkililerimize, teşrif eden değerli misafirlerimize, gösteri ve sunumları için göz nuru miniklerimize, emeği geçen herkese çok teşekkür eder, öğrencilerimize hayat boyu başarılar dileriz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

 













Bu haberler de ilginizi çekebilir