• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Ankara`da minibüs takla attı: 1`i ağır, 8 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kaza, Ankara - Konya yolunun 25. kilometresinde meydana geldi. Mardin`den İstanbul`a giden 34 VR 8257 plakalı yolcu minibüsü, henüz bilinmeyen bir sebeple kontrolden çıkarak takla attı. Sağ tarafta bulunan bariyerleri yıkan minibüs, bir fabrikanın duvarına çarparak durabildi. Kazayı gören fabrika görevlileri olayı polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Ters dönen minibüste bulunan yaralılar kendi imkanları ile araçtan çıktı. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Ankara`daki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Ters dönen araçtaki yaralıların eşyaları etrafa dağıldı. Minibüste bulunan bazı vatandaşlar ise Jandarma ile birlikte etrafa dağılan eşyaları topladı. Meydana gelen kazada yolcu minibüsünde bulunan 16 yolcudan 8`i yaralandı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu belirtilirken bir yaralının ise Suriye uyruklu mülteci olduğu öğrenildi.

Minibüste bulunan bir yolcu ise kaza anını şöyle anlattı: “Nasıl olduğunu bilemiyorum. Ben yatıyordum. Bir ses geldi. Baktım araba devrilmiş. Pencereden zorla çıktık. Arabada 16 kişiydik. Mardin`den İstanbul`a gidiyorduk. 5 kişi aynı aileden taziyeye gidiyorduk. 5 kişi de Suriye`den vardı.”

Kazada yaralanan kişilerin isimleri ise şöyle: Nazan Aydan, Mahmut Aydan, Cemile Aydan, Muhammet Menteş, Yasin Yasin, Burhan Baysal, Mehmet Gültu ile Suriye uyruklu Tahan Lahab.

Kaynak: CİHAN

Bu haberler de ilginizi çekebilir