• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Bingöl HÜDA PAR`dan bayram ziyaretleri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Hür Dava Partisi Bingöl İl Başkanı ve beraberindeki parti heyeti, Ramazan Bayramı münasebetiyle Bingöl`de faaliyet yürüten STK`ları ve siyasi partileri ziyaret etti.

HÜDA PAR Bingöl İl Teşkilatı Başkanı Hamdullah Tasalı beraberindeki bir heyetle Ak Parti İl Teşkilatını ziyaret etti. Parti heyetini Bingöl AK Parti İl Başkanı Cevdet Çalbay karşıladı. Başkan Tasalı, bayramların güzel bir kaynaşma vesilesi olduğunu dile getirerek, "İnşallah bu bayramlar hem bizlerin hem yeryüzündeki bütün Müslümanların vahdetine vesile olur"dedi.

Yaklaşık yarım saat süren bayram ziyareti karşılıklı bayram tebriklerinden sonra sona erdi.

Altı Nokta Körler Derneğini ziyaret eden parti yetkililerini dernek Başkanı Hüseyin Artukaslan karşıladı.

Yeni kurulmuş olan Hür Dava Partisi`nin Bingöl iline ve ülkemize hayırlı olması temennilerinde bulunan Artukaslan, dernek çalışmaları hakkında bilgi vererek 170 üyeleri olduğunu söyledi. "İnsanlardan istediğimiz insana insanca yaklaşmaları ve sevmeleridir" diyen Artukaslan, "Çünkü yarına hiç kimsenin garantisi yok" ifadelerini kullandı.

Samimi bir havada geçen bayramlaşma programında konuşan Hür Dava Partisi Bingöl İl Başkanı Hamdullah Tasalı, "Çalışamayacak derecede engellilere pozitif ayrımcılık yapılmalı, siyasetçi inanlara efendilik değil hizmetkâr olmalı… Hür Dava Partisi`nin çalışması halka eşit adalet ve hizmet etmektir" dedi

Daha sonra Ortopedik Engeliler Deneği`ne bayramlaşmaya giden HÜDA PAR heyetini dernek başkanı İdris Canlı ve üyeler karşıladı. Ziyarette konuşan dernek başkanı Canlı, 170 üyelerinin olduğunu söyledi ve Bingöl`de toplam 360 engelli vatandaşımızın olduğunu belirtti. Canlı, "Böyle günlerde bizleri unutmayıp ziyaretimize geldiğiniz için Hür Dava Partisi`ne teşekkür ediyorum. Maalesef şimdiye kadar hiç kimse bizimle bayramlaşmaya gelmedi, bizlerde bu toplumun insanı ve gerçeğiyiz" dedi.

Ziyarette konuşan Hüda Par İl Başkanı Tasalı, "Sizleri senede bir gün değil, bayramdan bayrama değil her gün ziyaret edilmesi gereken kardeşlerimizsiniz. Bedensel veya zihinsel özründen dolayı hiçbir bireye ikinci sınıf insan muamelesi yapılmasına izin vermeyiz" dedi.

Hür Dava Partisi Bingöl`de faaliyet yürüten birçok STK temsilcilerini ve kanaat önderlerini bayram dolayısı ile ziyaret etmeye devam ediyor. (Enis Ağırbaş/ M. Salih Gönül -İLKHA)

 

 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir