• DOLAR 32.387
  • EURO 34.622
  • ALTIN 2387.358
  • ...
Hüseyin bey “alın karışlama” tehdidini Kemalistlerden mi öğrendiniz?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AK Part’inin içinde her dönem olduğu gibi bu dönemde Kemalistlere el sallayan, kraldan daha çok kralcılık yapan tipler çıkıyor. Bu dönem de buna ilk örnek AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman oldu.

Seçim dönemi boyunca Kemalistlerin ve HDP’lilerin saldırısı altında olan, haklarında bir çok yalan ve iftiraya maruz kalan ve en son ucube yemini de yapan HÜDA Parlılara bu defa Hüseyin Yayman Kemalistlerden öğrendiği “alın karışlama” jargonu ile tehditkar bir dille saldırdı.

Katıldığı bir televizyon kanalında HÜDA Parlılar hakkında sorulan bir soruya “… Mustafa Kemal Atatürk ile sorunu olan adamla Hüseyin Yayman’ın sorunu olur. Adamın alnını karışlarız… Sen kimsin… Kimse bu, hangi ittifaktan olursa olsun, kim söylerse söylesin Türkiye bir bütündür.” cevabını verdi.

Hüseyin Yayman’a hatırlatmak isteriz. Kemalist jargon ve tehdit dili sizi hakikate yabancılaştırır, halka düşmanlaştırır. AK Parti’nin CHP’yle Atatürkçülük yarıştırması trajikomik bir şizofreni olur ancak. Ulu Önder/Ebedi Şef kültünden medet uman şimdiye kadar iflah olmadı bundan sonra da olmaz/olamaz! (HAKSÖZ)

Bu haberler de ilginizi çekebilir