• DOLAR 32.9
  • EURO 35.335
  • ALTIN 2460.638
  • ...
Ve oğul baş kaldırdı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

CHP'liler Kemal Kılıçdaroğlu'na kazan kaldırırken, seçim sonuçlarını yayınladığı videoyla değerlendiren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu "Kimse endişe etmesin. Her şey yeniden başlıyor. Unutmayın değişmeyen tek şey değişimdir. Her sahada, her ortamda değişim. Aynı şeyleri yaparak farklı sonuç asla beklemeyeceğiz artık" diye konuşmuş ve ''değişim'' mesajını vermişti. 

29 Mayıs İstanbul’un Fethi törenlerinde de benzer bir açıklama yapan Ekrem İmamoğlu, ''Dün bir seçim bitti. Parti ve kişiler olarak bu gerçekle yüzleşeceğiz sebeplerini bulup çözümlerini gerçekleştireceğiz. Bu ülkede değişim arzusunu sil baştan yapmak zorundayız. Yol almak bir tercihtir. Mutluluk yol almakla ilgilidir. Şimdi o yolda daha hızlı koşacağım. Keşke bugün her şey farklı olsaydı. Maalesef olmadı. Öğrenilmiş çaresizlikler benim defterimde yok. Bu sürece bir takım isimler koymak isteyenler olabilir. Ben bu işten anlamam. Klişe benzetmeler bende yok. Ben geçmişin anlamsız alışkanlıklarını asla rehbet edinmedim. Ben gençlere bakıyorum sizi anlamaya çalışıyorum. Biz geleceği hep birlikte temsil ediyoruz.'' ifadeleriyle ''değişimin'' sinyalini verdi. 

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu'yla aralarında rekabet olduğu iddialarına ilişkin, "Ben Ekrem İmamoğlu'yla baba oğul ilişkisi içindeyim. Kendisi CHP'nin evladı olduğu kadar benim de evladımdır" ifadelerini kullanmıştı.

Muhalefete yakınlığıyla bilinen Sözcü gazetesi yazarı İsmail Saymaz da , "Babalara yakışan evlatlarının önünü açmaktır" diyerek Kılıçdaroğlu'na seslendi. 

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir