• DOLAR 32.574
  • EURO 34.987
  • ALTIN 2457.695
  • ...
Kaymakamdan Suriyeli mültecilere bayram ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - Akçakale kaymakamı Eyüp Fırat Kamp Müdürü Halil Tekyıdız, Müdür Yardımcıları Bekir Engül, Mehmet Asutay, Yasin Seyhan, Hasan Öztürk, Eğitim ve Din İşlerinden Sorumlu Koordinatör Hüseyin Ortaç, Ramazan Bayramı öncesi Süleyman Şah Konaklama Tesislerinde kalan Suriyeli mültecileri çadırlarında ziyaret ederek çocuklara bayramlık elbise, şeker ve kolonya olan paketler dağıttılar.

 

Bir süre Suriyeli misafirlerle sohbet eden kaymakam Fırat, mültecilerin istek ve sorunlarını dinledi.

 

Kaymakam Fırat burada yaptığı açıklamada, "Ramazan Bayramında Akçakaleli hemşerilerimizle beraber Suriyeli misafirlerimizin bayramını kutlayacağız. Evlerinden uzak yaşayan misafirlerimizin çocuklarına bayram havasını yaşatmak için kendilerine çeşitli hediyeler getirip neşelendirelim dedik. İnşallah çadır kentte bulunan bütün çocuklarımıza hediye dağıtacağız. Evlerinden uzak buruk bir şekilde bayramlarını geçirmeye çalışan çocuklara evlerinde olduğu gibi bayram havası yaşatmaya çalışacağız inşallah" dedi.

 

Suriyeli misafirler ziyaret sonrası kaymakam Eyüp Fırat'a mırra kahvesi ve tespih hediye ederek teşekkürlerini dile getirdiler. (İbrahim Yılmaz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir