• DOLAR 32.874
  • EURO 35.182
  • ALTIN 2451.15
  • ...
Ağrı'da cumhurbaşkanlığı seçimi oy kullanma işlemleri sürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Saat 08:00’da Türkiye genelinde başlayan cumhurbaşkanlık seçimi için Ağrı’da 306 bin 590 seçmen oy kullanacak.

Bin 204 sandıkta oy kullanma işlemlerinin gerçekleştirileceği Ağrı’da, sandık görevlileri sabahın erken saatlerinde görevli oldukları okullara giderek yerlerini aldı.

Seçmen kâğıtları başta olmak üzere bütün hazırlıklar tamamlanırken, okul önlerinde vatandaşların rahat bir şekilde oy kullanmaları için güvenlik önlemleri de alındı.

Saat 08:00’da başlayan ve iki adayın yarışacağı cumhurbaşkanlığı seçimleri saat 17:00’da sona erecek.

Adnan Oktan

Oyunu kullanan ve diğer vatandaşların da görevlerini yerine getirmeleri gerektiğini belirten Adnan Oktan, "İki seçeneğimiz var cumhurbaşkanlığı için, Biri Kemal Kılıçdaroğlu, diğeri Recep Tayip Erdoğan. Ben tercihimi yaptım, vatana, millete daha hayırlı olabileceğini düşünüyorum. Bence bütün vatandaşlar gelip oylarını kullansınlar. Mesele memleket meselesi, bence evlerinde boş oturmasınlar, üzerlerine düşen görevi gelip yapsınlar diye düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Sait Aktaş

Rehavete kapılıp oy kullanma işlemlerinin aksatılmaması gerektiğini söyleyen Sait Aktaş ise, "Ben oyumu kullandım. Rehavetin olmaması gerekiyor. Bu seçimde ülkemizin bekası söz konusudur." dedi. (İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir