• DOLAR 34.216
  • EURO 37.153
  • ALTIN 2975.281
  • ...
Marangoz dükkânında çıkan yangın, bitişikteki lokantayı küle çevirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Olay, sabah saat 05.30 sıralarında Helvacılar Çarşısı marangozcuların olduğu bölümde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, henüz sebebi bilinmeyen bir nedenle Mesut Özevin'e ait marangoz dükkânında başlayan yangın Fatih Gülteyeşil'in ve daha sonra da Abdulbari Tatlı'ya ait lokantaya sıçradı.

Yanan iş yerlerinin hemen karşısında bulunan ekmek fırını sahibi olayı Siirt Belediyesine ait itfaiye ekiplerine daha sonrada iş yeri sahiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri uzun bir uğraşın ardından yangını söndürmeyi başarırken 3 iş yeri de kullanılamaz hale geldi.

"Kullanılabilecek hiçbir şey kalmamış her şey yanmış"

Ahmet Tekçe

Sabah 05.40 sularında komşu esnafın aramasıyla yangından haberdar olduklarını ve hemen çalıştığı iş yerine geldiğini ifade eden Ahmet Teke, "Marangozcuda başlayan yangın lokantanın üst katı yani aile terası dediğimiz yere sıçradı. Gördüğünüz gibi, her yer yanmış, savaş alanı gibi olmuş, dehşet verici bir durum, kullanılabilecek hiçbir şey kalmamış. Masalar, sandalyeler, klimalar, ısıtıcılar, dolaplar... öyle bir yangın görmedim. Geç de kalınmadı, sadece müdahale azdı. Lokanta kül oldu. Devlet yetkililerinden bir destek bekliyoruz, mağduriyetimiz giderilse iyi olur." şeklinde konuştu. (İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir