• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
Bakan Çağlayan'dan Gezi yorumu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, beraberindeki AK Parti Mersin Milletvekilleri ile Akdeniz İmam Hatip Lisesi'nin bahçesinde AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

 

AK Parti'nin hiçbir zaman ayrım yapmadığını dile getiren Bakan Çağlayan şunları kaydetti: "Bizim için doğulu-batılı olması, Kürt-Laz-Arap-Çerkez olması, Alevi-Sünni olması fark etmez. Çünkü biz yaratılanları, yaratandan dolayı seviyoruz" dedi.

 

Türkiye'nin ekonomik gelişmesinin birlerini rahatsız ettiğini ifade eden Bakan Çağlayan, "Birileri Türkiye'nin büyümesini, gelişmesini, kalkınmasını hazmedemiyor. Türkiye'nin AK Parti öncesinde olduğu gibi, 11 yıl önce olduğu gibi, MHP-DSP-ANAP koalisyonunda olduğu gibi borç aldığı için emri alan bir ülke olsun istiyorlar. Eski çamlar bardak oldu, bitti o işler. Artık Türkiye dünyada kabul gören, itibarı olan bir ülke oldu. Bundan rahatsız olanlar var. Bu rahatsızlığın sonucu Türkiye'nin gelişmesini istemeyenler, Gezi olayları adı altında çok ciddi olaylar başlattılar. Onların istedikleri Türkiye'nin yakalamış olduğu ekonomik başarıyı bozmak. Çünkü bunlar seçim sandıklarında asla kazanamayanların, seçim sandıklarında millete itibar etmeyenlerin, AK Partiyi devireceklerini, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı bezdireceklerini zannettiler. Sizlerin desteği olduğu sürece kimsenin bizi bölmeye gücü yetmeyecek. Hiç kimsenin sandık dışı yollarlar iktidarı elde etmesi mümkün olmayacaktır" şeklinde konuştu. (Osman Öksüz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir