• DOLAR 32.26
  • EURO 34.799
  • ALTIN 2402.274
  • ...
Adana'da siyer yarışmasında dereceye giren yarışmacılara ödülleri teslim edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

12 Şubat’ta yüz yüze yapılması planlanan siyer yarışması, Kahramanmaraş merkezli olana ve birçok ili etkileyen deprem nedeniyle 11 ve 12 Mart’ta ertelenmişti. Bu tarihlerde online olarak yapılan yarışmanın ardından, sonuçların açıklanmasıyla dereceye giren yarışmacılara ödülleri teslim ediliyor.

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından "O'nu Oku, O'nu Yaşa" sloganıyla Türkiye genelinde düzenlenen "Umre Ödüllü Siyer Sınavı'nda" Adana’da dereceye giren 50 yarışmacıya ödülleri teslim edildi.

"Yarışmamıza katılımın her yıl arttığını görmekteyiz"

Yarışmada verilen ödüllerin teşvik amaçlı olduğunu, asıl amacın peygamberin hayatını bütün hanelere ulaştırmak olduğuna dikkat çeken Peygamber Sevdalıları Adana Koordinatörü Sacit Pişgin, şunları kaydetti:

"Peygamber Sevdalıları Vakfı olarak, yarışmada ödül kazanan kardeşlerimize bugün ödüllerini takdim ettik. Yarışmamıza katılımın her yıl arttığını görmekteyiz elhamdülillah. Bu durum bizi çok sevindiriyor. Adanamızda da bunu gördük. Bütün ilçelerimiz dahil en ücra köylere kadar gittik ve kitap ulaştırıp, kayıtlarımızı aldık. Bugün de Karaisalı'dan Ceyhan'a, Ceyhan‘dan Feke’ye, Tufanbeyli‘ye kadar Adanamızın en uzak ilçelerine kadar gittik ve orada ödül kazanan kardeşlerimize ödüllerini kendilerine takdim ettik."

Katılımcılara teşekkür eden Pişgin, "Yediden yetmişe halkımızın Siyer Sınavı'na gösterdiği ilgi bizi çok sevindiriyor ve bizlere daha fazla çalışmamız için şevk veriyor.  Rabbimizden niyazımız Siyer sınavlarımızı her sene yapabilmeyi bizlere nasip etmesi ve bizleri bu yolda muvaffak kılmasıdır." İfadelerini kullandı. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir